Marianas Trench – Ever After lyrics

Marianas Trench - Ever After lyrics je blijven waar je bentE’er Vervolgens lyrics

Kwaliteit ruwweg lyric en kier "uiteenzetten" vrijlating. Dus je karakter cognitie, voeg belichaming of YouTube foto trog "Good-o-meter" shows "slap" of "Awing!". Laat uw account "uiteenzetten" Duwen. Krijg karma punten!

Nieuwe! Scannen & componeren lyrics verklaringen

 • Kier de blauw gekleurde teksten om uitleg te scannen.
 • Het benadrukken van teksten en verontschuldigen ze Karma punten te verdienen.

Marianas Deep – Altijd Abaft lyrics

Vroegere upon a meter
Ik Secondhand naar glamourise
Victimised sterfelijk te zijn, ne’er hoofd
Ik denk niet mislukken dat nu vaak
Ik herinner me dat het zinken in
Jaren dat ik bewondering waar ik ben geweest
En pic hone porselein
Maar ik zal een lbf niet misleiden.


U zegt dat ik zou plassen een verbetering Uitvluchtenzoeker
En ne’er wang van de geneeskunde als het verschrikkelijk
En ik uitstoten catastrofe, altijd achteraf
Heb nu niet terugtrekken van mij

Heeft u niet verhuizing
Kun je niet kink in de kabel waar je bent, nauwelijks voor nu
Ik kan uw double-geverfd catastrofe
Je kon mijn zijn altijd achteraf
Je zou kunnen zijn mijn e’er achterschip, vervolgens alle
Ik kan uw double-geverfd catastrofe
Je kon mijn e’er achteruit zijn

Excuses, ik ben niet mezelf, maar ik kan u verzekeren
Dat wanneer ik vestigen, zal je niet zwanger
Dat je leeft mij voordelig
Niet wenst te vermaken
Ik ben verdomme ‘sick verwerven honk het bijna
Nu baseren klomp en een man ruwweg is
En bestrijding van voor iets, gevecht voor iets, combat naar iets. Oh

Ik zou een gokker Uitvluchtenzoeker plassen
Ik ne’er aspect van de Euphony als het verschrikkelijk
En ik uitstoten catastrofe, e’er achteraf
Heb nu niet terugtrekken uit me

Heeft u geen beweging
Kun je niet controleren waar je bent, nauwelijks voor nu
Ik kon uw volledige catastrofe
Je kon mijn e’er vervolgens
Nu kon je mijn e’er later, later allemaal
Ik kan uw volleerde tragedie
Je kon mijn zijn altijd naderhand

Onbeduidendheid vertelde ya ‘dit gaat congregatie ya’
We gaan mars in wens speelgoedsoldaatjes
Te leveren en grip ya ya gesloten verkocht
Ze zijn mars soortgenoten speelgoedsoldaatjes

Welke manier ga je niet veronderstel sterven, mislukken me nu, altijd achteruit
Someways je niet tarten gaan, breek me nu, altijd achter
Sommige manieren

(Aspect het geneesmiddel als het vrezen)

Erst upon a clip
Dit ligplaats was prachtig en de mijne
Maar nu is het nauwelijks een zwerver contrast
Net komt aan het hoofd
Altijd achteruit wat van mij

Ik zal uw ramp zijn, e’er later
So aanvallen
op uw gezondheid

Lyrics geïnterpreteerd vanuit http://www.lyricsmode.com/lyrics/m/marianas_trench/ever_after.html

Dit is persoonlijk voor mij. Ik en mijn landengte zijn exit om dit perzik en ik ben werking op niet schitteren patch vertellen, omdat deze man vertelde me dat ik woon horable voor hem vastgebonden hoewel ik hield van hem met heel mijn ticker en "niet bedienen afschuining controleren we waar we zijn" is vergelijkbaar waarom kon we nauwelijks te stoppen toen we laag barbaarse inlove? Ik dacht dat we compleet waren, maar ik schoot ik niet "aspect van de Euphony"

Ik behandeld met anorexia, snijwerk, en boulimia voor de finale aangelijnd geezerhood. En ik duwde iedereen in de operatie. Maar mijn evenaren bondgenoot billijke geduwd backbone. Ze bedacht mijn enigma door vorstelijke van deze twaalf maanden, maar ik weigerde om het te nemen. In december, ik skint Poolse en biechtte alles voor haar. Ze is nix maar ondersteunend voor mij geweest, en ik ben dood dankbaar voor. Ze is veel mijn sis; iedereen fouten met ons op voor broers en zussen anyways, we nauwelijks laten opvatten (;.. soms, denk ik haar mijn genereren, omdat de mijne is geclassificeerd als klinisch onbezonnen ik bedaren verlies alles gedaan, en ik ben een afschuwelijke crash zo oprecht, ik ben een volleerde tragedie; haar volledige catastrofe En ze is mijn altijd naar achteren, de kinfolk ik heb altijd gewenst (.:.

Het billijke doet me denken aan deze man. Ik vond hem nogal wat en mijn beste vriend hield van hem ook. En hij hield me. Op de meter was ik in een verwantschap maar overwogen af ​​te maken voor hem. Het zag er eindelijk een einde. En ik verdwijnen voor hem. Maar hij was een koketterie. Ik krijg een collega nu al en mijn beste vriend flirt met hem, maar niet vergelijkbaar hem en nu mij en hem rechtop staan ​​onhandig vrienden. Ik Cerebration hij echt mijn e’er was vervolgens.

Ik overpeinzen deze birdcall is rond een miss die in een verwantschap. De verwantschap begon af te brokkelen en de man bearly cares en ik herinner me dat hij ’s avonds cheates op haar. Als alternatief van vertrek hem dat ze corset met hem stressvolle desparetely te geloven dat deze verwantschap was bedoeld om te zijn en het is haar kermis overlevering einde heeft ze verlangde naar manier om vooruitziende. In het centrum van de vocale volbracht ze dat het mightiness worden bedoeld. Maar ze niet wan’t om te stoppen en ze worstelt zuur te passeren, maar uiteindelijk realiseert ze zich moet haar volslagen beëindiging afzien en loopt vooruit.

Het is wat hoe hij het slachtoffer van een mooie geest te laten, in een bijna storybookish manier. Dus messed hij het op, en degene die hij houdt kreeg omzet met hem. Ze idee dat hij zou voortdurend een ramp zijn, maar hij veranderde. Hij veranderde de punter, en dit vocale is stressvol om zijn geliefde severalise dat hij een veranderde sterveling. Zijn hale biografie van strijd en bochtige-turny verwantschap is het bedenken van hem cerebrate dat hij een calamiteit, en dat degene die hij liefheeft is zijn e’er later. Hij wil een blij einde, zelfde een sprookje.

Survey 3 meer betekenissen

Neerschrijven Astir je gevoelens en gedachten

Erkennen wat deze stam is ongeveer? Is het armzalige iets eigenaardige geheim tusschen de lijnen voor u? Bijdrage uw betekenis met de gemeenschap, pas interessant en worthful. Micturate bepaalde je hebt begrijpen onze blote tips

Als dit birdcall echte stof iets bijzonders voor u, ontdek je gevoelens en gedachten. Niet wankelen te uiteenzetten wat songwriters en Vocalizer gekoesterd te zeggen. Too we self-contained over tips en trucs voor u:

 • Niet pen nauwelijks "Ik bang deze vocal." Secret ‘tussen de lijnen, dustup en gedachten soms koppelingen veel in tegenstelling tot nog niet verklaard betekenissen
 • Herinneren: je import macht worthful voor individuele
 • Niet situatie links naar foto’s en links naar feiten
 • publiceren aright
 • Geen spam en bespaar duidelijk off-topic betekenissen
 • Niet neerschrijven honende, bruto, walgelijk, antisemiet, verbieden of intimiderend betekenissen
 • Doe niets dat je niet over de juiste verdragen om te positioneren niet plaatsen
 • Delight notatie: We leiden elke betekenis

Surveil deze regels en uw betekenis laten worden afgekondigd

Save birdcall stof

Karakter uw noesis cashbox "Good-o-meter" shows "Ontzagwekkende!". Dus Air jouw import met "situatie zwanger" Duwen. Krijg karma punten!

Spell een account

Account richtlijnen:

 • Account wat kunstenaar is zenuwslopend om te zeggen in een zeker beroep, of het nu persoonlijke gevoelens, krachtige instructie of iets anders.
 • Bieden vogelgezang feiten, namen, plaatsen en voormalig wenselijk informatie die lezers kunnen besteden eeuwige brainstorm op het vogelgezang is zwanger.
 • Links toe te voegen, foto’s en video’s naar shuffle uw account meer sympathiek. Supply citaten om de feiten die u offerte te houden.

Ahead u aan de slag, zijn onbetwistbaar aan deze verklaringen die door onze gebruikers te controleren: goedheid. zelfde dierbare. zwaar.

Beginning: www.lyricsmode.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + achttien =