Marion op Geschiedenis

Marion op Geschiedenis vangen, jagenMarion op Geschiedenis

School is een topprioriteit voor mij en ik moet hard werken om mezelf te voorzien van een opleiding. In dit opzicht ben ik niet anders dan andere studenten. Ik moet rond bietsen voor goede goed betaalde banen. Er is veel concurrentie. Soms heb ik creatief over te komen. Het geld groeit niet aan de bomen. Ik kom door en een of andere manier heb ik genoeg geld meeste van de tijd voor school en benodigdheden. Ik probeer budget zorgvuldig alle van de tijd. Zo niet, dan zijn toevlucht ik naar een part-time baan. Een van de meer bijzondere exemplaren die ik heb gevonden werkt voor een zwembad bedrijf dat aangepaste zwembaden voor eengezinswoningen contracten en verkoopt hot tubs. Mijn taak was vooral om te helpen winterize hot tubs in de herfst. Dit geldt ook voor het opleiden van hot tub eigenaren over wat ze kunnen doen wanneer hun apparaat niet in gebruik is en hoe gebruik te maken van een heavy duty vinyl beschermhoes maken. Ze moeten ervoor zorgen dat ze uit te schakelen het verwarmingselement en dat ze schoon het interieur zorgvuldig en grondig. We hadden een speciaal op covers dus het bracht in een heleboel mensen. Ik moest alles te tonen. Maar voor zover banen te gaan, het was prima en zeker uit de gewone. Ik liever gehad dat het werken in een winkelcentrum winkel waar u dezelfde koopwaar duwen om kinderen en jongeren. In het zwembad bedrijf, werkte ik met volwassenen en we vaak gesproken over hoe geweldig hot tubs zijn. Het maakt je smachten om een ​​te hebben. Ik zou deze baan blijven houden om geld te verdienen voor school, maar ze kunnen me in hot tub verkoop dit keer komen de lente en de zomer.


Wie weet. Misschien zal ik niet een baan het hele jaar door moet. Het is moeilijk te bestuderen en werken tegelijkertijd. Ik wil een pauze en minder uren werken niet erg. Misschien is er iets wat ik kan doen vanuit huis, zoals tutoring of consulting. Ik zou het niet erg om een ​​paar heldere geschiedenis studenten te coachen. Ik zal een aantal opties te onderzoeken wanneer de tijd komt, of als het zwembad onderneming niet van mijn diensten nodig heeft. Ik kreeg complimenten van klanten, dus ik denk dat ze me weer te huren. Ik heb zeker veel over hot tubs geleerd. Zozeer zelfs dat ik wil een in de volgende appartement ik huur te hebben. Elke grootte en type zal doen. Ik weet dat deze baden zijn vaak sociale ontmoetingsplaats sites en dat zal goed zijn met mij. Ik kan zeker helpen het appartement eigenaar of klusjesman begrijpen hoe het schoon en functioneren te houden. Ik zal zeker een cover te krijgen tegen een redelijke prijs in het zwembad bedrijf. Ze al vertelde me dat ik in aanmerking kom voor een werknemer korting. Jammer dat niet geldt voor het bad zelf. Ik zou graag een kleine nu hebben, zo niet voor mezelf, maar familie en vrienden. Dus het leven van een werkende student gaat op mysterieuze wijze.

We kunnen niet zomaar te geven en door te brengen en door te brengen. We hebben allemaal behoefte aan een budget en houd je daaraan. Er is niets erger dan een tekort aan geld. De tijd komt dat je een noodsituatie behoefte, en, nou ja, daar ben je-blut. Het loont om vooruit te plannen en wees zuinig. Ik ben altijd denken aan manieren om het scheren van mijn uitgaven te Ik heb genoeg geld voor school. Hoe moeilijk het ook is, ik moet beperkt prioriteiten te stellen. Er zijn dingen die je kan het gewoon niet zonder gaan. Er zijn ook dingen die je graag om te genieten van, maar moeten afzien voor een tijdje. Het zou kunnen dat een extra film, een diner met vrienden, of een uitstapje naar het museum. Maar het is echt van toepassing is op grote ticket items.

Een van mijn passies is bijvoorbeeld schoenen. Je zou kunnen zeggen dat ik een schoen gewoonte. Kom ik zoveel ik wil, en ik moet de verleiding te bestrijden. U kunt alleen dragen zo veel natuurlijk. U moet twee of drie basics voor de verschillende seizoenen. Zware winter kant ups en lichter zomer sandalen. Ik wil graag mooie schoenen te dragen naar de klas en ze vergezellen me ook aan het werk. Dit zijn mijn favorieten en ze beginnen te krijgen versleten. Prijsbewuste nu dat ik ben, ik moet een oplossing te vinden.

Ik merkte een andere student het dragen van slippers in de stad en dit gaf me een ingeving. Ik kon ze dragen bij mooi weer en voor casual kijkt naar mijn goede schoenen te sparen voor slechts bepaalde dagen van de week. Ik zou roteren nodig. Ik zou in feite verlengen de levensduur van mijn betere schoenen zonder aan comfort. Wat is meer open en minder beperkend dan een flip-flop! Oke, ze zijn een beetje Beachy, maar het is het college na alles. Ze gaan met jeans en korte broeken en zelfs lang arty katoenen rokken. Ik eigenlijk zette de flip flops op om te wandelen rond de campus, maar ik overschakelen naar goede schoenen als ik naar de klas of op het werk te krijgen. Dus ik denk dat van hen als mijn reizen schoenen. Als ik om boodschappen te doen, bijvoorbeeld, ik neem de mooie schoenen aan de hakken en zolen te slaan. Het is super praktisch en ik hoop dat het werkt. Niet dat ik niet wil om nieuwe schoenen te kopen. Ik zou het erg fijn vinden. Het is gewoon dat het budget het niet heel vaak zal toestaan.

Ik denk dat ik ga wat echt geld te besparen toe te passen op mijn voorraden en kosten op school. Ik ben trots op mijn opoffering en ben dankbaar voor die student die me het idee gaf. Voordat je het weet, kan dit een rage te worden en ik zal veel flip flops zweefvliegen rond de campus en in de stad te zien. Dat is hoe rages beginnen. Een persoon zet een ware rage. Ik zal echter niet krijgen het krediet, maar ik ben zeker van plan om deel te nemen. Wie ontworpen of uitgevonden slippers hebben het goed.

Yikes! Ik ging over mijn budget vorige maand. Ik heb een paar onbetaalde rekeningen stapelen. Ik soort had een noodsituatie met een dak lek en er was geen andere keuze dan voor het geval het regent te repareren. Stel niet uit wat u vandaag-isn kan doen dat er een soort van praktische axioma moeten we allemaal aandacht? Dus het geld was weg en ik moet maken voor het een of andere manier. Ik zal een parttime tijdelijke baan te krijgen. Ik zou tutor studenten in de geschiedenis, mijn onderwerp, maar ik heb dat al doen. Het is onderdeel van mijn huidige inkomen plan. Het betaalt goed en ik heb meer mensen dan ik kan omgaan met mijn schema, vooral komen examentijd. Iedereen wil een spoedcursus als ze hadden moeten studeren gestaag langs. Degenen die stamgasten doen altijd goed in ieder geval. Dus ik ben nog op zoek naar een soort van werk. Ik heb een bericht op de gemeenschap bulletin board bij onze lokale supermarkt. Ik wacht een paar dagen met geen antwoord. Tot slot, toen ik bijna hebben opgegeven, zie ik mijn buurman en stoppen voor een praatje in de koffieshop. Ze vertelt me ​​dat ze gaat op vakantie voor een maand en heeft behoefte aan een huis sitter. Voor mij, dat klinkt beter dan babysitter. Met dat laatste moet je geïnspireerd worden om allerlei uitputtende spelen.

Ik hou van het idee van het kijken naar een huis in de buurt. Het zou niet veel moeite. Ik hoefde niet in te leven. water net de planten, halen de kranten, te brengen in de e-mail, en de gaten houden hun bovengronds zwembad. Voor een aantal leuke geld, kan ik controleren of het zwembad man toont en houdt het zwembad schoon. Geen opbouw van bladeren of puin toen de buurman komt thuis van haar reis. Ze zou willen meteen zwemmen. Ze zwemt nu dagelijks voor regelmatige lichaamsbeweging. Ze is geen fitness rat en geeft de voorkeur aan het doen ronden voor een uur, dag of nacht, als haar tijd dicteert. Ik kan het aan. Het zwembad man was altijd op tijd in de regel, behalve voor een keer, toen hij te laat te wijten aan het verkeer was. Zolang hij kwam en deed zijn werk was ik blij en het doen van de mijne. Naarmate de tijd en het weer toegestaan, heb ik genoten van een duik eens in de zoveel tijd in het lauwe water. Het was ontspannend en leuk voor een verandering van omgeving. Het was bijna alsof je op vakantie. Ik zou fantaseren dat ik was in een resort op vakantie als mijn buurman. Ik zou mijn lunch te maken en het eten bij het zwembad, terwijl het vangen van een paar stralen.

Ik heb altijd al een zwembad zoals dit. De bovengrondse versie is bijna betaalbaar en op een dag mijn wens zou uitkomen. Ondertussen Ik heb een rip brullende tijd. Ik kon zitten in de mooie warm water wanneer de stemming me verplaatst. Maar de maand ging te snel en het was al snel terug naar de realiteit.

Elke geschiedenis van de mensheid gaat terug tot de prehistorie en de dualiteit van jagers en verzamelaars. Het verstrekken van voedsel en onderdak, en het afweren van zijn vijanden, is het basismateriaal. Er is niet veel om op te gaan in de manier van relikwieën en bewijzen, maar we weten genoeg om een ​​enorme vooruitgang van de mens in kaart te brengen door de eeuwen.

Het lijkt erop dat de jacht oorspronkelijk betrokken jagen en doden van dieren met een scherpe stok, niet te veel in tegenstelling tot de jacht pijlen gebruikt vandaag. Het was zo simpel als dat. Het dier werd vermoeid van het lopen, uitgeput uit, en was een gemakkelijke prooi. Dit kunnen we volgen naar Afrika en de praktijk de hele wereld verspreid meebrengt verschillende dieren in verschillende klimaten. Uit de steentijd via de Middeleeuwen, de jacht was relatief eenvoudig en primitief.

We weten ook dat er twee soorten van de jacht: om te overleven en voor voedsel. Voor deze laatste, kreeg creatief. Een manier om vogels te vangen was om een ​​soort kleverige substantie bush takken op de hoogte van die werden zaden en andere items die vogels zorg te eten geplaatst plaatsen. De arme zielen zou natuurlijk komen te zitten en jagers kon netten te plaatsen op hen. Strikken waren voor konijnen, eekhoorns en andere kleine dieren.

De jacht was uiteindelijk ook een sport gedaan voor de sensatie van it-als een vorm van recreatie. Dit gaat terug naar de vroege bronstijd bij paarden verscheen in het Middellandse Zeegebied. Bogen en pijlen waren de middelen van het vastleggen van prooien zoals herten of zwijnen. Zelfs indien het vlees werd gegeten na doden, het doel van de jacht was psychologisch. In West-Azië, leeuw jacht werd een ritueel en een traditie voor de soort. Zo ook in Europa, werden hele bossen aangewezen voor privé jacht zoals Fontainebleau of Sherwood Forest.

Dit is het verslag van de eerste dagen in een notendop. U kunt praten over het gebruik van honden, samen met paarden en de veranderingen in de methoden als de landbouw uitgebreid. Het werd noodzakelijk om dunne dierpopulaties die gewassen en het welzijn van de mensheid bedreigd. U kunt ook praten over bont trapping, de jacht als een vorm van concurrentie, en diverse inheemse tradities. In termen van de jacht als een sport, zijn er regionale verschillen en schieten praktijken. Het is een enorm onderwerp dat thuishoort in meer dan een blog. Je kunt krijgen in wetten, ethiek en politiek langs de weg. Je moet groot spel, klein wild, furbearers, roofdieren, gamebirds en watervogels te onderscheiden. Het kan behoorlijk interessant.

Ik raakte geïnteresseerd in de jacht na het horen van verhalen van vrienden die genieten van de moderne ervaring van een outdoor wedstrijd. Ze houden van de wapens en het vistuig en in harmonie met de natuur. Het is man tegen dier waarbij vaardigheid en strategie nodig zijn. I Uiteraard waarde jacht als middel toevoeren mensheid Hoewel deze methode bepaalde verbleekt in vergelijking met de veehouderij. Eten wat men doodt toch een groot deel van de praktijk. Ik wilde een korte geschiedenis samen te stellen, zelfs in de vorm van een e-book, en ben het testen van de wateren met dit blog.

Bulletin. invasies thuis in de lift. Gewapende overvallen op de opleving. Berovingen toe in frequentie. Citizens pas op! Dit zijn niet denkbeeldig statistieken en ze kan gebeuren in een stad in Amerika. Heeft u ineenkrimpen en ga verder met je leven of heb je beschermende maatregelen te nemen. Is een pistool de volgende bestelling van het bedrijfsleven in uw leven?

Ik ben op het hek over het dragen van een wapen als een antwoord op de criminaliteit, zo noodzakelijk als het soms lijkt te zijn. Het lijkt gevaarlijk om een ​​wapen te hanteren bij de geringste provocatie. Aan de andere kant zou je je eigen leven te redden. Het is een moeilijke beslissing. Iedere burger heeft het onvervreemdbare recht om wapens te dragen, maar wil je? De kwestie is complex en er zijn voor-en nadelen aan beide zijden. Je moet de kans op een ongeval af te wegen tegen de voordelen van overleven. Het is een zeer belangrijke persoonlijke beslissing te maken.

Terwijl ik het onderwerp na te denken, hebben mijn ouders tussenbeide. Ze zijn bemoedigend wapenbezit in het gezicht van de duidelijke dreiging van diefstal. Ze maken zich zorgen over mijn veiligheid en luister naar het nieuws met schroom. Ik weet dat ze mijn beste belangen in hart en nieren, maar hebben ze gelijk? Heb ik een wapen in de nabije toekomst nodig? Als ik ga deze route, zal ik de touwen over de schietpartij te leren en zal ongetwijfeld hebben een kluis om het vuurwapen te huisvesten pistool te verwerven. Het is veel te overwegen in een korte tijd.

Nu precies waar ga ik een grote metalen ding te zetten? Online gaan om mogelijkheden zie ik dat deze kluizen zijn er in alle soorten en maten te onderzoeken. Ik hoef niet een gedrocht dat uitsteekt als een zere duim op de muur te krijgen. Als het in de zolder of kelder, zal nutteloos te allen. Er zijn eigenlijk kleine horizontale metalen boxlike kluizen dat onder het bed te schuiven. Ze zijn zwaar genoeg om te blijven zitten en niet toestaan ​​dat iemand aan winkelwagen ze af. Ik zeg het nog onopvallend, hoe beter. Ik wil dat mijn pistool om een ​​afschrikmiddel voor dieven, maar ik ben niet zeker of ik wil het allemaal dat flagrante.

Ik heb veel te leren over wapens als ik wil bezwijken voor paranoia mijn ouders. En ik besef dat het niet vergezocht. Ik zal oefenen op de schietbaan en lees alle plaatselijke verordeningen. Ik zal bewust van de macht die het oplevert zijn. Ik zal leren zelfbeheersing en niet om een ​​wapen op een bevlieging te tekenen. Ik zal ook onderzoek kluis pistool onder-de-bed en kies de juiste slot.

Ik begin nu al veilig voelen. Als ik ’s nachts ben benaderd in mijn slaapkamer, kan ik mijn pistool in een flits. Ondertussen gasten die komen zullen niet wijzer zijn. Ik denk niet dat je ooit wilt opscheppen over het bezit van een pistool en verleiden mensen in te willen om het te zien. Deze zelfbescherming is iets wat je wilt voor jezelf te houden.

The Iceman komt, of zo zegt toneelschrijver Eugene O’Neill in zijn lange drama klassieker van 1946. De meeste jonge mensen vandaag de dag hebben geen idee wat dit betekent. Temidden van het reilen en zeilen van de duistere figuren in een louche Greenwich Village saloon, met diverse anarchistische en sociale boventonen, is er enige vermelding dat Hickey’s vrouw kan hebben van een affaire, misschien wel de iceman (de oude tijd versie van de melk man, denk ik) . Zelfs als een terzijde, het krijgt een nieuwe dimensie als de titel van het spel. Het geeft ons een idee van de prevalentie van deze persoon in de hedendaagse samenleving.

Dus een iceman was niet een persoon ingehuurd om te doden, noch een trucker raast een winter weg. Dat kwam pas later. De vroege iceman een handelaar die de enige bekende vervangende er op het tijdstip voor koelmiddelen zoals later zal worden genoemd. Hoewel het begin van de uitvinding van de koelkast was een ruw “koelbox” die moesten worden gevuld om te functioneren, latere versies liep op elektriciteit. Alleen oma waarschijnlijk herinnert dat u de kleine vriezer gedeelte van haar nieuwerwetse idee dat had zelfs blootgesteld spoelen handmatig ontdooien. Vorstvrij kwam tot vrijheid van vervelende arbeid betekenen. Met speciale controles en state-of-the-art-functies, de moderne unit is een wonder te aanschouwen.

We nemen ijs voor lief en het is altijd in de aanslag in onze keuken. Sommigen van ons hebben zelfs ijs kisten en grote kleine draagbare icemakers voor kamperen of catering optredens. Wij maken van gratis ijsmachines om onze frisdrank bij McDonalds te vullen. We hebben nooit te gaan zonder of ruw het. De dingen waren gewoon niet gemakkelijk in de oude dagen, zoals u zich kunt voorstellen. De ijsblokken gemonteerd op draden waren groot en zwaar picks moesten ze uit elkaar te breken. Restaurants en cafés kunnen beheren en ze nodig hadden de singel, maar de gemiddelde persoon die een aangepaste grootte van het huishouden.

Levering mensen waren een natuurlijk onderdeel van de omgeving en ze kwamen vaak op specifieke schema’s. Het paard en wagen of wagon zouden trekken tot aan uw achterdeur, als er één was. Ze kwamen al 04:00. Veel van de icemen waren immigranten die uit Italië was gekomen, waardoor de laaggeschoolde banen naar de Verenigde Staten Ice geoogst van vijvers en meren werd opgeslagen in ijs huizen voordat buurt transport. Nu diepvries vrachtwagens het werk doen en masse.

Het was een schilderachtig tafereel, hoewel zwaar en vermoeiend. Arthur Miller doet denken aan de typische iceman in Timebends als volgt, "icemen had leren vesten en een natte stuk zak hing over de rechter schouder, en zodra ze het ijs in de doos had geschoven, ze steevast gleed het ontslag uit en stond daar te wachten, het druipen, voor hun geld."

We weten allemaal dat zegt “De geschiedenis herhaalt zich.” En het ding is, is het niet hoeft te doen. Soms is het beste wat je van een geschiedenisles kunt nemen is wat niet te doen. Lees verder, en misschien voel me een beetje beter over het laatste wat je deed dat deed je voelen alsof een idioot:

  1. De genieën bij NASA ongeluk geplakt over de eerste maanlanding opnames in sommige rare kostenbesparende maatregel. Whoops. En je ouders boos als je iets van de DVR te verwijderen. Tenminste heb je on-demand. CBS News opgeslagen NASA’s kont voor deze ene. Ze bouwde ook een Mars Orbiter met een aantal metingen in metrische en sommige in het Engels. Dus ja. Explode-y ging de Mars Orbiter. Hier is een kostenbesparende maatregel voor u: hoeft niet dingen uit elkaar vallen, omdat u uw metingen niet bij elkaar kan krijgen. Of, misschien, controleer ze voor je spullen te lanceren.
  2. Napoleon besloot om Rusland binnen te vallen in de winter. De Russen, uiteraard meer vertrouwd met het terrein, voortdurend trok zich verder in Rusland, het branden van alles aan de grond als zij gingen. De Franse hoewel ze werden succesvol liep uit voedsel en voorraden, waardoor ze zich terug te trekken en te hergroeperen. Hitler moet dit hebben gemist in zijn geschiedenis klasse, omdat hij probeerde het precies hetzelfde. Nogmaals, hoewel zij het “winnen”, de Duitse troepen werden ervaren zware verliezen, sneller dan hun aanvoerlijnen, en waren helemaal niet voorbereid op een Russische winter. Ze dachten dat Rusland zou grot zo snel dat ze niet eens denken aan LAGEN brengen. NAAR RUSLAND. Godzijdank, in dit geval, Hitler was niet slim genoeg om te leren van andermans fouten.
  3. Het is een beetje eng om te denken dat had Duitsland net een beetje is meer samen, de uitkomst van de Tweede Wereldoorlog kan anders zijn geweest, want hier is nog een oops uit Duitsland: De tactische genie Rommel besloten om Normandië te verlaten, zodat hij kon zijn bij zijn vrouw verjaardagsfeestje in juni 1944. Hij had besloten het weer was te slecht voor de Amerikanen om de moeite te proberen aan te vallen, en dat alles zou fijn zijn. Dus hij was niet op zijn post op D-Day en, gelukkig voor ons, was er niet om te komen met elke briljante plannen om de geallieerde troepen af ​​te weren.
  4. Dan is er het tragische verhaal van de Titanic. Ik heb zoveel verhalen over de reden waarom het schip zonk, dat het moeilijk is om bij te houden gehoord. Zij deden geen moeite om voldoende reddingsboten hebben voor iedereen, omdat het schip niet moest zinken (die, gelukkig, op de voorgrond bracht het belang van de juiste wijze zijn uitgerust voor noodgevallen) .De bemanning niet helemaal weet hoe het te bedienen noodsituatie systems.They principe negeerde waarschuwingen dat er ijs rond en bleef opladen volle kracht vooruit, omdat ze niet te laat komen. De wachter kon de kleedkamer met de verrekijker in hem open, omdat de bemanningslid die de sleutel uiteindelijk moest worden vervangen door iemand met meer ervaring op het laatste minute.The roerganger eigenlijk gewoon niet het schip dat alles goed sturen niet te krijgen, en per ongeluk gestuurd naar de ijsberg in plaats van er van af.

Het raken van “reply all” per ongeluk nu niet zo erg lijken, doet het? Graag gedaan!

Ik hou van vakantie. Ze zijn vol plezier geschiedenis en tradities; niet alleen in mijn eigen gezin, maar in de hele wereld. Ik dacht dat het leuk om te “ontmaskeren” een paar vakantie mythes zou zijn.

Poinsettia zijn gevaarlijk giftige planten die u nodig hebt om te verbergen van kinderen en huisdieren: Volgens de website snopes.com, de mythe ontstaan ​​wanneer een jong kind in Hawaï overleden en de oorzaak van de dood werd ten onrechte toegeschreven aan poinsettia bladeren. Allereerst de plant smaakt verschrikkelijk, zodat niemand waarschijnlijk zeer veel eten. En je zou moeten heel wat van het in om te eten van het gif te sterven zelf-verhouding is zoiets als 100 bladeren om de 10 pond. Gezien het zou waarschijnlijk laten braken lang voor dat, zou ik geen zorgen. Het zou een tijdje, veel vastberadenheid, (en een aantal fabrieken) neemt om iets te doden. Echter, als mensen zijn allergisch voor latex, ze zijn waarschijnlijk allergisch zijn voor de plant ook, en als je het sap in je oog kon je jezelf tijdelijk verblinden. Er zijn veel gevaarlijker (niet-vakantie) planten die er zijn.

De Verenigde Staten verklaard Onafhankelijkheid op 4 juli. niet echt. Continentale Congres eigenlijk verklaard dat op de 2 e. En de meeste gedelegeerden hadden niet de Verklaring van Onafhankelijkheid op de 4 e ondertekenen. ofwel, het was eigenlijk dichter tot en met augustus. Congres gooide een feest in Philadelphia op de 8e van juli, maar General Washington-up in New York-didnt weten tot de 9e. dus hij gevierd met zijn mannen op dat moment. U kunt de collectieve slechte herinneringen aan Jefferson en Adams de schuld met betrekking tot de minpunt over de datum, dat is vreemd, want het is de datum waarop ze allebei overleden.

Mother’s Day werd gemaakt door Hallmark of een bloemist: Nee. Niet eens in de buurt. Mother’s Day is opgericht door Anna Jarvis, de oprechte reden van het eren van haar moeder na haar dood, en alle andere moeders bij een kerkdienst in West Virginia terug in 1908. En ja, er waren bloemen uitgedeeld die dag, maar ze waren witte anjers naar haar moeder te eren. Jarvis stoppen met haar baan en een petitie onvermoeibaar om de dag erkend als een officiële feestdag (die in 1914 gebeurde in de VS), en dan de arme vrouw bracht de rest van haar dagen de strijd tegen de commerciële bestemming van de dag dat ze zo hard gevochten te hebben erkend. Jarvis nooit geprofiteerd van het maken van de vakantie.

De Native Americans and Pilgrims zitten om een ​​feest samen voor Thanksgiving: Ja, nee. Helemaal niet. Het was eerder een oogstfeest, meerdaagse, en de indianen werden niet zozeer uitgenodigd als liepen over om te zien wat al het lawaai was (ze hadden schietspellen en dansen), dan hielp zelf om het voedsel te leggen rond. Texas beweert dat de eerste Thanksgiving feest, die eigenlijk betrokken een Spaanse Explorer. Na Texas, maar voordat Massachusetts, komt het tweede argument om Thanksgiving door Virginia. Ze zeggen dat het schip Margaret, niet de Mayflower, bracht kolonisten er om de Virginia shores.These kolonisten werden veroordeeld tot een feest van het bedrijf die hun weg naar de verwezenlijking daarvan, die de traditie begon te erkennen betaald hebben.

Een ding over mij is dat schoolboeken werken niet altijd voor mij. Ik weet dat klinkt gek als een belangrijke geschiedenis, want echt, wat is mijn leven naast schoolboeken? Maar soms is het als een verschrikkelijke wiskundig probleem dat ik kan gewoon niet omheen mijn hersenen. Ik moet er even uit en eigenlijk te krijgen in de geschiedenis. Ik weet dat het klinkt misschien gek, maar ik begrijp niet waarom de geschiedenis een laboratorium niet over zoals chemie doet. Dat is iets wat ik echt wil op te nemen in mijn klas (wanneer ik op dat punt te komen). Het is één ding om kinderen te leren over de burgeroorlog en het is een ander geheel aan hen lopen rond Gettysburg en eigenlijk laat ze zien waar de Last van Pickett plaatsvond, ze kunnen de grote open uitgestrektheid van het te zien, begrijpen de omvang van de tactische fout General Lee’s, en waarom het was een beslissende overwinning voor de Unie. Om te kunnen lopen, waar de pagina’s praten en komen tot leven, om het te zien in hun gezicht en weten dat ze echt het krijgen van het; dat zou geweldig zijn. Ik moet in staat zijn die soms doen.

Het ding dat ik het meest van hou over de geschiedenis is dat het overal. Het gebeurt de hele tijd. Het enige wat je hoeft te doen is gaan op zoek naar het. Ga naar de bibliotheek en kijk omhoog historische of lokaal belangrijke gebouwen of locaties. Bezoek ze. Zie wat je kunt zien. Stel je voor wat u zoekt op nu zag eruit als toen. Was dat weg geplaveid? Werden er auto’s rijden hier? Of paarden en rijtuigen? Hoe zit het met die straat lamp-denk je dat het was elektrisch, of had iemand om langs te komen ’s nachts en licht het? Dat gebouw aan de overkant van de straat was het daar? Of was het gebouwd na iets tragisch gebeurd? Die er woonden? Wat is er met hun gebeurt? Of was dit allemaal boerenland? Neem een ​​rondleiding. Het kan cheesy te voelen, vooral als het je eigen stad, maar rond te lopen met een gids die het gebied kent en kunnen vragen te beantwoorden kan echt open je ogen op gebeurtenissen die zo lang geleden gebeurde het dat je ouders of grootouders misschien niet zijn er al geweest. Het opent een lijn van denken-en hopelijk dialoog, dat u op een andere manier niet zou krijgen. Als je begint te stellen hoe iets is gebeurd, begin je het waarom van deze voorstellen, ook. En dat is wanneer de geschiedenis echt tot leven komt. Dat is wat ik wil geven aan mensen.

En ik snap het. Ik weet dat de kinderen ga ik om les te geven zijn niet allemaal van plan om militaire strategen, en een aantal van hen zou kunnen mopperen over hoe dit is niet iets dat ze moeten weten, maar ze zijn verkeerd. Ik denk dat het belangrijk voor hen om te zien dat de besluiten gevolgen hebben en dat zelfs beroemde mensen, gerespecteerde mensen, zelfs, kan ongelooflijk slechte beslissingen te maken. Als het meer wordt dan iets op een pagina, geschiedenis wordt eigenlijk interessante al op zijn eigen. Ik hoef niet te belachelijk referenties zoals maken, "Napoleon invasie van Rusland was als een eerstejaars het stellen van een senior op de thuiskomst dans." Tenminste ik hoop dat ik niet!

Een ander ding dat zij, een geschiedenis buff heeft gemaakt: Ik ben slechts een tweede generatie Amerikaan. Al mijn grootouders immigreerde hier uit diverse plaatsen in Europa, en de meesten stierven voordat ik geboren was. Ik kijk door oude fotoalbums en vragen stellen over deze mensen, wie ze waren en wat ze deden. herinneringen van mijn ouders zijn niet zo groot meer, ook niet, dus ik heb achtergelaten in de lege plekken op mijn eigen te vullen. Omdat ik zo geïnteresseerd in de geschiedenis ben echter, heb ik besloten om een ​​stamboom te doen, en echt zien wat ik kan vinden over waar mijn mensen komen uit.

Het eerste wat ik deed was mijn moeder vragen of ze records met mijn grootouders of iedereen verder op de lijn gehad. Het bleek dat ze een oude familie bijbel van mijn grootmoeder had, en het had namen en data voor de geboorte, sterfte, en bruiloften, voor een paar mensen die ik nooit bestaan ​​wist! Het was een geweldige plek om te beginnen, en je misschien geluk op die manier ook.

Er zijn een aantal grote websites die er zijn om mee te werken. Ancestry.com is er een die de meeste mensen tenminste gehoord van, en het bezit vele andere domeinnamen-zo zelfs als Geneology.com uiteindelijk gaan via de Ancestry.com zoekmachine. En oh boy is er veel daar! De site heeft een maandelijkse vergoeding, maar het biedt wel een gratis proefperiode. Je zou in staat zijn om binnen te komen, krijgt de info die je wilt, en uitstappen voordat ze u betalen; als een brak student, ik echt waardering voor de gratis proefperiode. Ze hebben veel oude telling rapporten, die zijn geweldig. Je kunt erachter komen waar uw familieleden woonden, die in het huishouden was met hen, en de eventuele beroepen mensen gaven aan de volkstelling nemer. Het geeft je ook toegang tot de bomen van de andere mensen die mogelijk gerelateerd zijn aan jou. Wie weet, kan je in te loggen en iemand vinden die het grootste deel van het werk is voor u gedaan! Er is ook sites zoals Familysearch.org, dat is meer van een sociaal project met door de gebruiker op basis van informatie in plaats van documenten, en vervolgens meer specifieke sites zoals Libertyellisfoundation.org, waar u kunt kijken voor familieleden die door middel van Ellis Island gepasseerd. Het was zo cool om te zien mijn overgrootvader en de namen van mijn grootvaders ‘opgeschreven van zo lang geleden! U kunt ook formulieren invullen om gedrukte exemplaren van vele plaatsen te vragen voor documenten als u ze wilt, of als ze niet online beschikbaar en je kunt niet naar het kantoor in persoon.

Ik besloot pro-actief te zijn en krijg afschriften van geboorteaktes van mijn ouders en het huwelijk licenties. Op deze manier kan ik beginnen met de bouw van onze huidige stamboom! Het is erg netjes te hebben dit paper trail terug te gaan jaren en jaren nu. Ik denk dat als ik een leraar geschiedenis, ik wil dat dit een standaard project voor mijn studenten. Ik wil dat ze een beetje te leren over zichzelf (bijvoorbeeld, heb ik geleerd dat ik kom uit boeren en mijnwerkers, dat vind ik grappig, zoals mijn vader heeft een hekel aan om zelfs het gazon maaien!) En hoe om onderzoek te doen. Ik denk ook door het maken van het persoonlijk, kinderen zullen veel meer geïnteresseerd te zijn, en als ik een historische context kan van toepassing zijn voor hen, zal het echt invulling begrippen als immigratie, feodaal land systemen, en oorlog. Ik denk dat het echt cool zijn om alles samen te binden, en de geschiedenis maken echt persoonlijk voor de kinderen.

Soms is een geschiedenisboek kan de meest saaie ding denkbaar om te lezen. Ik kan het weten, ik heb ongeveer een miljard van hen gelezen door nu! Soms is het de materiaal- geschiedenis wordt meestal alleen interessant wanneer er iets spectaculair slaagt of faalt, anders is het gewoon een kalender flipping in de wind. Je zou een groot schrijver te zijn en niet in staat zijn om pit toe te voegen aan, laten we zeggen, de donkere middeleeuwen (hoewel ik persoonlijk denk dat betekent dat je niet heel hard proberen). Denk na over het feit dat een klein kind en lezen over de Holocaust. Het was moeilijk om je hersenen te wikkelen rond, was het niet? Maar dan ben je waarschijnlijk toegewezen Het dagboek van Anne Frank. en hoewel het niet alle vragen die u zou hebben gehad antwoord gaf, kon je in ieder geval wel een kleine, tragische gezicht aan.

Ik ben altijd op zoek naar dat soort dingen.

Een van mijn favoriete biografieën John Adams door David McCullough. Het heeft alles: romantiek, geschiedenis, intriges en avontuur. Het is veel spannender dan de versie van hem leer je op school, waar je een beetje blurb om hem te onderscheiden van alle andere oude jongens in pruiken die pen op papier naar Engeland te vertellen om het te vullen. McCullough’s schrijfstijl echt krijgt u naar het gevoel van de dingen, wat er en waarom het is gebeurd, dingen die kunnen soo saai en zonder echte context op school geschiedenisboeken zijn. Hij gebruikte veel echte documentatie van Adams en zijn familie voor het boek, dat is geweldig omdat je niet probeert te ontcijferen koloniale Engels, maar je krijgt de real-life glimp dat het lezen van deze teksten zou bieden.

En spreken van voorzitters, één van mijn favoriete “fun” boeken te lezen is Assassination Vakantie door Sarah Vowell. Ze presenteert informatie op een zodanige humoristische maar feitelijke manier dat het zelfs maakt het lezen over dode en stervende-presidenten soort geweldig. Bijvoorbeeld, na het lezen van dit boek, wist ik dat als ik een voorzitter en ik zag Robert Todd Lincoln, ik zou lopen schreeuwen in de andere richting (hij aanwezig bij de moord op niet één, maar drie. Voorzitters was). Het is goed onderzocht-ze eigenlijk reisde overal, zodat je niet hoeft te maken en het is gewoon de aard van de grote schrijven die gemakkelijk te onthouden is. Als ik ooit leren American History, ben ik totaal waardoor dit een verplichte lectuur. Haar hele backlist is vrij groot, ook.

Ik kon op en op over feitelijke boeken, maar hoe zit het historische fictie te gaan? Wat een betere manier om jezelf onder te dompelen in een worldthat je niet kunt bezoeken dan door de ogen van een auteur? Boeken zoals Gone with the Wind. The Book Thief of The Scarlet Letter laat de lezer om echt te zien de wereld zoals hij was. Hoewel ik niet typisch raden lezen van fictie meer dan non-fictie zoveel geschiedenis gaat, kan een goed onderzocht en goed geschreven blik in het verleden net zo verhelderend als elk historisch accuraat stuk zijn.

Ik hoop dat deze lijst heeft geïnspireerd om iets te groot om te lezen!

Bron: www.marionhistory.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =