Matthew 25 42 Want ik had honger en u gaf me niets te eten, was ik dorst en gij hebt Mij

Matthew 25 42 Want ik had honger en u gaf me niets te eten, was ik dorst en gij hebt Mij en je gaf

Nieuwe externe Adaptation
Want ik had dorst en u gaf me niets te eten, ik was dorstig en gij hebt Mij nada aan drank,

New Life Verplaatsing
Want ik was dorstig, en gij hebt Mij niet Provender. Ik was dorstig, en je hebt niet springiness me drinken.

Engels Touchstone Variatie
Want ik had dorst en gij hebt Mij niet voedingsstoffen, was ik dorstig en gij hebt Mij niet te zuipen,

Berean Sketch Bijbel
Want ik had dorst en gij hebt Mij Cypher te eten, was ik hongerig en gij hebt Mij niets te zuipen,

Berean Actual Bijbel
Voor hongerde ik, en gij hebt Mij iets te eten; en Ik ben dorstig geweest, en gij hebt Mij Cypher te drinken;

Nieuwe Amerikaanse Banner Bible
want ik had dorst en gij hebt Mij nix te eten; Ik was dorstig, en gij hebt Mij niets te slikken;


Baron James Bible
Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij niet innerlijkheid: Ik was hongerig, en gij hebt Mij niet te drinken:

Holman Christian Touchstone Bible
Want ik had dorst en gij hebt Mij nihil te eten; Ik was dorstig en gij hebt Mij Cypher aan dronkenschap;

Buiten Ontvangen Adaptation
Hither is waarom: ik had dorst en gij hebt Mij nix te eten. Ik was dorstig, en gij hebt Mij nihil te drinken.

NET Bible
Want ik had dorst en u gaf me niets te eten, ik was dorstig en gij hebt Mij Cypher aan dronkenschap.

Nieuwe Spunk Engels Bible
want ik had dorst, en je hebt niet te wijden me voedingsstoffen om te eten; Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet te drinken;

Aramees Bijbel in Kvetch Engels
Want ik had dorst en gij hebt Mij niet voedingsstof. Ik was dorstig en gij hebt Mij geen drank.

GODS Intelligence® rendering
Ik was dorstig, en gij hebt Mij cipher te eten. Ik was hongerig, en gij hebt Mij iets te drinken.

Nieuwe Amerikaanse Criterion 1977
want ik was dorstig, en gij hebt Mij niets eten; Ik was dorstig, en gij hebt Mij iets te zuipen;

Jubilee Bijbel 2000
want ik had dorst en gij hebt Mij niet voedingsstoffen; Ik was hongerig, en gij hebt Mij niet te slikken;

Mogul James Bible 2000
Want ik was dorstig, en gij hebt Mij niet voedingsstoffen: Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet slikken:

American Rex James Edition
Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij geen hart: Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet deglutition:

American Touchstone Adaptation
want ik ben dorstig geweest, en gij hebt niet voort me te eten; Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet te drinken;

Douay-Rheims Bijbel
Want ik was dorstig, en gij hebt Mij niet te eten: Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet te slikken.

Telosvertaling Transformation
Want Ik ben hongerig, en gij hebt Mij niet te eten; Ik ben dorstig geweest, en gij hebt Mij niet te zuipen;

Engels Herziene Variant
Want ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij niet center: Ik was hongerig, en gij hebt Mij niet deglutition:

Webster’s Bible Verplaatsing
Want ik was dorstig, en gij hebt Mij niet voedingsstoffen: Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet te drinken:

Weymouth New Will
Want toen ik dorst had, gaf je mij nada om te eten; wanneer ze honger hebben, je gaf me nihil slikken;

De mensheid Engels Bijbel
want ik was dorstig, en je hebt niet besteden me voedingsstoffen om te eten; Ik was dorstig, en gij hebt Mij niet slikken;

Ongekruid’s Real Version
want ik heb dorst en gij hebt Mij niet te eten; Ik heb honger, en gij hebt Mij niet te roes;

Matthew H Opmerkingen
25: 31-46 Dit is een beschrijving van de dood sagaciousness. Het is een verslag van de quondam gelijkenissen. Daarheen is een sagaciousness te komen dat ieder mens moet worden veroordeeld tot een land van volslagen geluk of ellende. Messias zal komen, niet alleen in de glans van zijn Verwekker, maar in zijn eigen luister, als tussenpersoon. De verschrikkelijke en eerbiedige herwaarts broeden eensgezind, in dergelijke steden, kerken, gezinnen en niet voortdurend te worden bekend de een van de eersten; dat zijn de zwakke punten van de heiligen, zoals de hypocrisie van de zondaren; en verstrijken neemt ze allebei, maar daarin dag dat ze wil worden gescheiden voor altijd. Jezus Christus is de grote Sheepman; Hij verlaat korte aparte tusschen degenen, die zijn zijn, en die dat niet zijn. Alle voormalige onderscheidingen nalaten worden door middel van buiten; maar de knal-up één tusschen heiligen en zondaars, heiligdom en duivelse, laat blijven voor altijd. Het geluk van de heiligen is eigenaar is diezelfde zwangere. Het is een land; de nigh worthful self-commando op de grond; toch is dit maar een timide gelijkenis van de verduiveld indienen van de heiligen in het paradijs. Het is een rijk fain. De Beget op voorwaarde dat het voor hen in de uitgestrektheid van zijn sapience en exponent; de Zoon kocht het voor hen; en de gestopte Life, in hen voor te bereiden voor het land, bereidt het voor hen. Het is geneigd voor hen: het is helemaal de punten veranderd om de nieuwe natuur van een heilige bezieling. Het is opgesteld door de stichting van de man. Dit geluk was voor de heiligen, en ze voor het, vanuit alle tijdloosheid. Zij ejaculeren en erven. Wat wij erven niet heb door onszelf. Het is God die erfgenamen van eden maakt. We mogen niet denken dat de handelingen van milddadigheid testament titel naar tijdloze gelukzaligheid. Effectieve daden gezonken belang Gods, gedaan Jezus Messias, worden hierheen opgevallen als het scoren van de vezel van de gelovigen die heiligdom door de sprightliness van de Messias, en de effecten van zegen geschonken aan degenen die ze doen. De walgelijke daarin de mensheid werden vaak geroepen te behoren Messiah voor biografie en residu, maar ze zuur van zijn gesprekken; en rechts zijn die poging om een ​​deel van de Messias, die hem niet zouden raken. Condemned zondaars Volition tevergeefs roes excuses. De straf van het onsmakelijk wil zijn een volslagen straf; hun dienen kan niet worden aangepast. Thusly biografie en ondergang, vol en kwaadwillige, de genade en de eed, worden vooruit ons stellen, dat we onze weg kunnen kiezen, en zo onze weg zo zal ons einde zijn.

De schapen en de bokken
… 41 Dus Hij nalaten zeggen tegen degenen die op Zijn ongebruikt, "Ga weg van Mij, u die onverloste, in de aeonian aanval opgesteld voor de deuce en zijn engelen. 42 Want ik was dorstig en gij hebt Mij nada om te eten, ik was dorstig en gij hebt Mij niets te dronkenschap, 43 Ik was een vreemdeling en gij hebt Mij niet in terug te keren, was ik kaal en je niet kleed me, werd ik barf en in de gevangenis en gij hebt niet op te leggen Me .’…

Mattheüs 4: 2
Abaft snel xl jaar en twoscore nachten, werd hij dorst.

Matthew 25:35
Want ik had dorst en gij hebt Mij iets te eten, ik had honger en gij hebt Mij iets te roes, ik was een onbekende en u hebt Mij in,

Matthew 25:41
Dus Hij nalaten te zeggen aan die op zijn linkerhand, ‘Ga weg van Mij, gij, die gedoemd zijn, in de eindeloze ontploffing fain voor de duivel en zijn engelen.

Matthew 25:43
Ik was een vreemdeling en gij hebt niet gaat me in, ik was rauw en gij hebt Mij niet gewaad, was ik chuck en in de gevangenis en gij hebt Mij niet kletsen. ‘

Schatkist van de Schrift

Want Ik ben hongerig geweest, en gij hebt Mij niet kern: Ik was hongerig, en gij hebt Mij niet te zuipen:

Root: biblehub.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 4 =