Natuurlijke wimpergroei Serum Recipe11

Natuurlijke wimpergroei Serum Recipe11 Kun je Jamaican Black gebruikenLuscious Lashes Eyelash Growth Serum

Lange wimpers zijn een klassiek vrouwelijke eigenschap en veel vrouwen hebben veel moeite (pun intended) voor langere wimpers gegaan. Helaas, veel behandelingen zoals wimperuitbreidingen en groei serums allergische reacties, infectie of andere problemen veroorzaken.

Natuurlijk Longer Lashes

Natuurlijk, er is een genetisch aspect aan lange wimpers, maar dat betekent niet dat mensen zonder de gelukkige genen hun wimpers lengte niet kan verhogen.

Ik heb een neef die heeft natuurlijk super-lange donkere wimpers die er uitzien als extensies. Mijn wimpers zijn behoorlijk lang, maar zeker niet zo dramatisch, dus ik heb geëxperimenteerd met natuurlijke manieren om mijn wimpers lengte en dikte te verhogen.


Er lijkt een verband tussen voeding en gezondheid van haar, dus als een persoon is niet genoeg vet oplosbare vitaminen, B-vitamines, vitamine C en collageen, wimpers (en haar) kunnen lijden.

Overmatig gebruik van het oog van producten, met name langdurige mascara of valse wimpers kan wimpers verzwakken of leiden tot verlies sjorren.

Natural Eyelash Extensions?

Na de publicatie van mijn zelfgemaakte mascara. veel mensen gevraagd of er een natuurlijke manier om vezels lash mascara of wimper extensions te maken was. Ik ben nog nooit een natuurlijke versie van valse wimpers te vinden aangezien de meeste lijmen bevatten formaldehyde. De meeste vezels zweep producten bevatten ook twijfelachtig ingrediënten.

Wat ik vond, was echter een natuurlijke manier om wimpers kijken zolang valse wimpers met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

deze natuurlijke "wimper extensions" gebruik:

 • Castor olie – Natuurlijke bron van omega-6 vetten, eiwitten en vitaminen die helpt te stimuleren dramatische haargroei
 • Emu olie – "zeer anti-inflammatoire, hydraterende, anti-rimpel, doordringende, een transdermale carrier, bevordert de regeneratie van de huid, niet-comedogeen (niet verstoppen de poriën), voedende, anti-aging en bacteriastatic." (Bron)
 • Kokosnootolie –
 • Vitamine E olie (optioneel)

Castor olie zou alleen merkbare resultaten te geven, omdat het zeer nuttig zijn voor het verlengen en verdikken van mijn haar is geweest. maar de toevoeging van emu, kokosolie en vitamine E geven dit serum een ​​breder scala van vetzuren en voedingsstoffen om snelheid wimpergroei.

TIP: Christa van de hele reis beveelt toevoeging van 1 druppel essentiële olie van lavendel aan mascara op snelheid wimpergroei. Ik heb nog niet geprobeerd, maar het kan worden toegevoegd aan deze serum voor extra voordeel (gewoon altijd voorzichtig en doe je eigen onderzoek bij het gebruik van essentiële oliën!)

Wimpergroei Serum Ingrediënten

 • 1 theelepel ricinusolie
 • 1 theelepel emoe olie (optioneel, kan extra ricinusolie te gebruiken in plaats)
 • 1/2 theelepel kokosolie
 • 2 capsules Vitamine E olie (optioneel)

Wimpergroei Serum Instructions

 1. Meng alle ingrediënten en bewaar in een klein druppelflesje.
 2. Om gebruik te maken, knijp een druppel op je vinger of een wattenstaafje en masseer in wimperlijn. Ik geef de voorkeur om dit te doen ’s nachts te laten werken’ s nachts voor het wassen van mijn gezicht in de ochtend.
 3. Dagelijks gebruiken voor het beste resultaat.

TIP. Dit kan ook worden gebruikt op de wenkbrauwen om bij dunner wenkbrauwen.
Dit kan maximaal een jaar zolang deze in een luchtdichte container wordt gehouden en niet verontreinigd zijn met een vloeistof, omdat daarin water, aloë of andere vloeibare ingrediënten die bederven.

Hoe ga je zorgen voor je wimpers?

Hoewel het waar is dat emoe olie komt uit een dode emu, wordt het vlees gegeten. Zodat het dier niet weggegooid nadat de olie geëxtraheerd.

Ze doden Emu voor de olie. Ik maak natuurlijke producten en ik blijf weg van Emoe olie omwille van die reden. Kan me niet schelen hoe geweldig het is als een dier moet worden gedood of lijden voor de olie- ik blijf weg. Google het en u kunt onderwerpen over hoe ze te doden emu voor de olie te vinden. Ik hoop dat dit helpt.

Ze worden gedood voor hun vlees. Het vet van het dier (de delen mensen niet eten) worden gebruikt om de olie te maken. Het moet niet uit hoe dan ook doden we veel dieren voor voedsel, maar je hoeft niet stoppen met het eten van voedsel, omdat we dieren te doden voor.

Eigenlijk, doen veel mensen geen vlees eten, omdat de dieren worden gedood voor het.

Kan niet wachten om dit te proberen! Just me af hoe je de CO vloeistof in de fles te houden? Zou het werk net zo goed FCO?

Ik heb steeds wimper extensies voor meer dan 5 jaar zonder problemen, maar je krijgt waar je voor betaalt. Wimpers variëren van $ 20 tot $ 500, afhankelijk van het type dat u krijgt. Mine zijn mink, ze kijken en voelen precies als echte wimpers. Goedkope dikke plastic wimpers worden aangebracht met een vervelende lijm die uw ogen zullen branden en meervoudige problemen veroorzaken. Professionals gebruiken alleen chirurgische lijm die niet branden of een infectie veroorzaken. Niets maakt wimpers dikker of langer zijn dan wat we werden geboren. Oliën inbegrepen.

Je kan absoluut nog een reactie op chirurgische lijm. Gewoon omdat het medische kwaliteit betekent niet dat het is hypoallergeen. Ik zou zeker de voorkeur aan dit te proberen meer dan het hebben van een andere dieren bont vastgelijmd aan mijn ogen ….

Met de juiste hygiënische verzorging wassen dagelijks zachtjes alle overblijfselen te verwijderen die zich heeft opgehoopt durning de nacht dat ik heb nooit problemen gehad. De sleutel is om een ​​ervaren stylist die professioneel kan toepassen, zodat er geen schade zal worden gedaan om de wimpers, noch de oogleden te vinden. Ik heb Latisse en ook mijn eigen DIY recepten geprobeerd, maar niets komt dicht bij uitbreidingen zweep in mijn mening.

Onwaar. Latisse absoluut werkt, en zal niet uw natuurlijke wimpers beschadigen. Oliën kunnen niet werken, maar Latisse doet. De kosten van een fles en de hoeveelheid tijd die het duurt eigenlijk goedkoper dan uitbreidingen zou het gewoon niet onmiddellijk resultaten. Het duurt minimaal 4 weken.

Eigenlijk is dit niet waar. Ik heb niet geprobeerd om olie, maar hebben gebruikt Latisse met groot succes.

Extensions zuigen is mijn ervaring: – \
Had ze een keer en pas na de toepassing ervan, vertelde ze me dat ik niet zou moeten grondig wrijf mijn ogen …… Raad eens wat ik deed de volgende ochtend na het wakker worden?

Ik ben blij om te zien dat anderen al de verkeerde informatie gecorrigeerd hier dat er niets groeit langer vollere wimpers. Ik heb glaucoom, en het actieve ingrediënt in het recept oogdruppels ik gebruiken om te regelen mijn oogdruk is dezelfde werkzame stof gevonden in Latisse. Eén van de (niet onaangenaam) bijwerkingen van mijn oogdruppels zijn langer, voller wimpers. &# 128578;

Dank u voor dit recept. Ik ben geïnteresseerd in het zien als dit of andere remedies zullen helpen regrow wimpers & wenkbrauwen als gevolg van beschadigde follikels te wijten aan Trichotillomania … als iemand een andere nuttige suggesties laat het me weten & Ik zal u laten weten of het heeft geen voordelen voor iemand met deze ocndition.
Nogmaals bedankt lt; 3

Relly, neem dan deel je ervaring. Ik ben een gedrags gezondheid therapeut (en voeding coach) en ik werk met mensen die worstelen met trichotillomanie en wil graag dit recept te bieden als u het nuttig. Ik was onzeker voor mijn klanten die hebben geworsteld al jaren met dit als er komt een moment dat het haar gewoon niet terug te laten groeien. Ik heb goede hoop dat is niet het geval. Dank je wel voor het delen van zo openlijk &# 128578;

Ik zal doorgeven aan eventuele positieve voordelen die we ontdekken – Ik wil graag een andere oliën kennen, kruiden etc dat haar groei die we kunnen experimenteren met- suggesties te stimuleren …?

Ik heb gehoord dat veel mensen gebruik maken van Rosemary om haargroei te stimuleren op hun hoofd, nog nooit gehoord van de wimpers, niet zeker hoe het zou werken, maar iets in te zien. &# 128578;

Ik maak een soortgelijke serum voor mijn wenkbrauwen en wimpers met behulp van ricinusolie, rozemarijn en lavendel eo eo. Ondanks wat Jodie zegt, heb ik duidelijke verbetering in mijn wimpers en wenkbrauwen in zowel kleur (donker), dikte en lengte gezien. Ik ben van nature zo blond uiteraard ik alle hulp die ik kan hier nodig hebben. Ik denk ook dat het veel beter om Eigenlijk hebben mooie gezonde wimpers met uit te betalen honderden tot faken.

Ik heb ook last van trichotillomanie, want nu een paar jaar.
Ik heb eigenlijk al met een mengsel van ricinusolie en kokosolie met een daling van lavendel op mijn wimpers voor de laatste maand of twee en ik ben blij te kunnen melden dat het zeker helpt om te groeien terug. De kale plekken zijn in te vullen opnieuw na problemen met het groeiende terug voor een tijdje. Hoewel sommige van de haren een zijn blonde, de meeste groeien weer prima.

Boom, dank je wel voor het delen!

Heel erg bedankt. Mijn vriend, die hetzelfde probleem heeft, zal blij zijn om dit uit te proberen & Ik zal haar een partij vandaag de dag te maken – veel dank & veel liefde xox

Oh goodi. Ik ben zo blij dat ik vond deze site en nam de Tieto te lezen op de paal. Ik lijd ook aan deze voorwaarde sinds ik klein was en heb altijd zeer beschaamd om ergens heen te gaan als het inhaalt m geweest. Zelfs niet dat het tot het is veel te laat. Ik had nooit kunnen op uitbreidingen te zetten geweest en kan zich niet veroorloven om ze professioneel gedaan. Ik heb een product dat gebruikt wordt in het verleden door Tarte en het werkte weer teruggroeien en verlengen, maar ze opgestookt het maken ervan. Ik heb geprobeerd om anderen en de meest recente werkte tot op zekere hoogte. De Tarte werkte zo goed zonder een arts te bezoeken of Rx. Ik ben al op zoek en hier struikelde. Ik zal dit proberen, maar ik ben blij om iemand te leren kennen zoals ik zegt het werk. Ik word echt gestrest na en ongerust ik heb ze permanent beschadigd. Dank u voor uw succes delen van advertentie dank aan Wellness Mama voor het recept en dank aan allen die in bijdrage commentaar op dit.

Heeft iemand ooit deze gebruikt op hun hoofd waar het haar dunner wordt? of gehoord over het gebruik op de hoofdhuid? En zo ja, heb je haargroei?

zou u deze raden het gebruik van over-geplukte wenkbrauwen die nemen jaar om terug te groeien of het recept voor haar gebruik te gebruiken? Bedankt! &# 128578;

Hm … Ik ben niet zeker of dat niet zou helpen of, maar het kan experimenteren rechtvaardigen. Laat me weten als je het proberen!

Ja maakt niet uit of je hebt meer dan geplukt in het verleden zal het nog steeds helpen met de haargroei, deze essentiële oliën r als een wonderdoener ze echt helpen met zo veel dingen! Ik doe het wiel, kokosolie, rozemarijn olie, & i cud gaan lol! Ik heb zoveel $$ op deze producten, maar ther moeite waard in mijn opinie, veel geluk doorgebracht met ur avontuur, als u vragen hebt plz laat me nee Ik ben hier 2 help … (-:

zou graag willen weten welk merk mascara jullie allemaal toevoegt lavendel ook, want elk merk ik heb geprobeerd maakte het belachelijk flakey. Ik ben zeker dit recept te proberen. Bedankt voor het recept en het idee te reinigen van oude mascara buizen. Mijn dochter en ik waren net bespreken hoe mascara merken uitdrogen zo snel nu, het maakt niet uit hoeveel u betaalt voor hen.

U kunt altijd gebruik maken van een drop-off water in de mascara buizen of een daling van oogdruppels / contact oplossing.

oogdruppels kunnen droge mascara op te lossen! Ik houd mijn mascara’s voor maanden voordat ik een nieuwe krijgen …. ik ben een make-fanaat dus ik ga door make-up sneller dan de gebruikelijke

Ik had goede resultaten om mijn wenkbrauwen te groeien in het gebruik van een beetje castor olie met een paar druppels rozemarijn etherische olie. Ik heb nog niet geprobeerd emoe olie, maar het klinkt als een goeie!

Hartelijk dank voor alle opmerkingen en tips. Ik zal ook een recept met rozemarijn olie proberen en als ik feedback over resultaten die ik zal post-it hier – nogmaals bedankt xox

Ik wil graag om dit te maken met alleen de ricinusolie en kokosolie en voeg wat lavendel. Als ik het op die manier, het weglaten van de EMU olie, moet ik de recept en voeg 1 1/2 theelepel kokosolie te maken het verschil?

Dat zou werken …

Wat doe ik verkeerd? Ik heb met behulp van een wonderolie / evoo mix om mascara te verwijderen voor ongeveer 8 jaar en nooit een verbetering in mijn wimpers zag (indien een verandering heeft plaatsgevonden, zou ik zeggen dat het slechter).
Kan evoo de gunstige effecten van CO belemmeren?

Hm, interessante vraag! Dat weet ik niet zeker. Anecdotally het klinkt alsof het … maar dan is uw jongen kan gewoon niet reageren op olie castor zijn. Je zou kunnen proberen het maken van dit serum om te zien of het helpt, dan zou je waarschijnlijk weet zeker of het was de EVOO …

De meeste evoo is niet zuiver. Tenzij u zeker weet dat u krijgt een hoogwaardig product dat we niet weten wat je zetten op je wimpers

Na had mijn dochter mijn wimpers uitgedund veel. Hers natuurlijk zijn lang en mooi als de mijne waren (Ik vertel haar dat ze gestolen van mij lol) Ik ben begonnen met een mix van gebruiken ongeveer een eetlepel wonderolie ongeveer 5 druppels vitamine E olie en ongeveer een theelepel EVOO en ik pas het toe mijn wimpers elke avond met een mascara wand nadat ik van toepassing mijn gezicht / oogcrème van organische shea boter en zoete amandelolie en mijn wimpers hebben zoveel langer geworden en dikker als ze 3 jaar geleden waren, voordat ze werd geboren. Iedereen is anders, maar ik denk niet dat olijfolie zou je wimpers kwetsen. Misschien is het je oogcrème of mascara.

Ik heb een quesiton van iemand die deze heeft geprobeerd: heb je geen reacties op had het mengsel? Ik heb net slagroom op een partij na dit recept, maar het komt mij voor dat misschien moet ik te weten komen of er een allergische of overgevoeligheidsreacties te zijn geweest. Bij voorbaat bedankt.

Iedereen weet hoeveel vloeibare vitamine E olie een in plaats van de capsules moet gebruiken? Ik heb googled zonder veel succes …

Ik zou graag dit recept te gebruiken, maar ik heb acne en de olie op mijn kussen en dan op mijn gezicht en zorgt ervoor dat me uit te breken. Daarom kon ik alleen gebruik maken van in de loop van de dag en het is niet zo effectief. Ik heb een aantal serums die zijn gemaakt met peptiden gezien, maar ik weet niet of peptiden zijn natuurlijk.
Heeft u een ander recept dat de olie vrij zou zijn?

Groot artikel, dank je wel voor het delen van deze info.

Hi Katie, kan ik gebruik dit serum voor de haargroei? Ik ben uit Maleisië, Ik heb uw recept voor de haargroei, maar brandnetel blad lezen & paardestaart blad is niet beschikbaar in ons land. Om het te krijgen uit de VS of een ander land zullen de kosten stijgen. Bedankt

Ik zou dit stel in plaats … Het zal gemakkelijker verspreiden via haar &# 128578; https://wellnessmama.com/35706/castor-oil-hair/

Ik ga maken en probeer je wimpers serum. Ik merk in je haargroei voor mannen recept Black Seed Oil gebruikt, is er een reden waarom het niet kan worden gebruikt in de wimpers formule?

Hebben alle wimpers serums veroorzaken ongemak of slechts een paar? Wie van hen gunstiger is – de natuurlijke weg of met behulp van een zweep serum. Coz ik denk dat dit zou een lange tijd duren voordat de resultaten daadwerkelijk worden gezien. Uw suggestie zou enorm helpen.

hoe snel werkt het?

Hoe maak je een oude mascara fles schoon te maken? & waar kan ik nieuwe, schone flessen te vinden?

Probeer eBay en Amazon voor heldere flessen.

Hoe snel je resultaten te zien?

Hoi! Ik ben vier maanden na de bevalling en ik heb haaruitval die begon in mijn laatste trimester en ik nog aan de gang (ongeveer zes maanden) Ik heb gemerkt haaruitval meer uit mijn hoofd en wimpers, maar meestal wenkbrauwen opgemerkt. Is dit zeer ongewoon? Ik heb met behulp van ricinusolie en essentiële oliën om te helpen de groei te stimuleren, maar haren zichtbaar vallen uit mijn wenkbrauwen dagelijks. Ik denk dat het waarschijnlijk te wijten aan de hormonale veranderingen van de zwangerschap en borstvoeding … moet ik wachten het uit en vind het normaal of zien een doc?

Sommige haaruitval is normaal na de zwangerschap als gevolg van hormonen en een verandering van de latente / rustfase van het afstoten tijdens de zwangerschap, maar als het specifiek wenkbrauwen, vooral de buitenste helft, kan dit een teken zijn van de schildklier ziekte (het was voor mij ) en het zou helpen om een ​​document die kon testen die te zien, vooral als het doorgaat.

Ik heb vitamine e olie uit de bergen steeg kruid …. in plaats van de capsules hoeveel vitamine e olie moet ik in?

Ik dit recept gebruiken en vinden het geweldig … dank je wel! Heeft u recepten voor een oogcrème / serum voor de huid? Zou het leuk vinden om het uit te proberen en zo ja &# 128578;

Ik ben nog steeds te testen op mijn wimpers – het lijkt de neerslag te vertragen, maar ik heb nog een paar weken te zien.

Maar ik wil u bedanken voor dit recept voor mijn eczeem. Ik kreeg een ernstige breakout op mijn handen van reizen / waarschijnlijk gluten besmetting. En voor 3 weken na mijn handen jeuken en super droog zijn geweest, ondanks beter eten thuis.

Ik heb uw exacte recept en geliquideerd gooien het op mijn handen ’s nachts en het maakte een enorm verschil met de eerste keer. 4 nachten in, is mijn huid zo veel meer genezen! Nu is het gewoon een beetje droog en stoten verdwijnen. Geen enkele andere olie alleen was het helpen – maar dit moet zo voedzaam zijn.

hou altijd uw berichten. je wel delen met ons, dank u!

Is het veilig om te dragen de zweep te laten groeien tijdens de zwangerschap?

Ik heb deze 3 maanden geleden in een goed gewassen mascara buis. Ik gebruikte gelijke hoeveelheden van ricinusolie en kokosolie, voegde een goede squirt uit een fles vloeistof vitamine E, 1 druppel elk van lavendel en citroen. Ik schud het goed, dan pas het elke avond voor het slapen gaan, alsof ik het aanbrengen van mascara. Een klein beetje wel naar de basis van mijn wimpers tijdens het aanbrengen. Ik ook van toepassing op mijn wenkbrauwen, omdat ik een kleine dunne plek op een op een plek die ik hen nooit geplukt hadden. Ik ben 54 en heb nog nooit een regelmatige gebruiker van een make-up geweest, alleen voor speciale gelegenheden. Mijn wimpers zijn sterk gegroeid in de lengte, uit rechte stokken tot krullen omhoog nu. Mijn onderste wimpers zijn ook langer en de dunne plek in mijn voorhoofd ingevuld. Ik heb ook geconstateerd dat mijn wimpers en wenkbrauwen lijken iets donkerder dan 3 maanden geleden zijn. Ik ben zo blij dat ik lees uw bericht. Dit werkt echt voor mij, dank je. ps, als een vegetariër, ik heb geen gebruik van de emoe olie.

Is de essentiële olie nodig? Ik heb nog niet begonnen met het gebruik ervan nog niet en wil niet totdat ik leer veel meer ..

Ik zou het leuk vinden om te zien voor en na foto’s als je ze hebt.

Ook ik wilde alleen maar om iedereen te waarschuwen als je nog nooit ricinusolie hebben gebruikt in een product voordat je het zou moeten testen op uw huid voordat het rond je ogen. Worden gebruikt om te werken met een meisje die een uitslag had over haar hele gezicht en bleek dat ze allergisch voor olie Castor. Je zou niet willen om uit te vinden u allergisch na het toepassen van het rond je ogen eerst bent.

Kunt u gebruik maken Jamaican Black Castor Olie in deze Eyelash Serum?

Ik heb met behulp van dit recept voor 10 weken en hebben de resultaten gezien. De lavendelolie is een leuke toevoeging als je van de geur. Ik breng de formule met een q-tip voorafgaand aan het bed om mijn wimpers en wenkbrauwen. Als ik herinner me om het vaker te doen, dan doe ik.

Voor mij, merkte ik dat mijn wenkbrauwen het invullen van de eerste. De buitenste randen zijn whispy gegroeid als ik ouder hebben gekregen. Voor mijn wimpers duurde het nog een maand of zo. Terwijl anderen niet kunnen opmerken, kan ik zien. In feite heeft het me geïnspireerd om mascara vaker te dragen, omdat ik eigenlijk iets om het op te hebben. Voorafgaand aan deze, het was behoorlijk zielig. Dank je wel Wellness Mama.

Katie, dank u voor dit recept uit een bron weet ik dat ik kan vertrouwen! Ik gebruik producten zoals RapidLash en RapidBrow ongeveer 2 jaar (die zowel werkte heel goed voor mij), maar begon met bezorgdheid over de schadelijke stoffen en chemicaliën. Ik ben blij om een ​​natuurlijke, gezonder alternatief te hebben. Ik maakte een half-partij van dit een paar dagen geleden (met behulp van ricinusolie, kokosolie, en emoe olie, plus een scheutje Vit E olie te behouden) en zijn er ’s avonds toe te passen; Ik zal opnieuw te plaatsen in een paar weken met mijn resultaten.

Vraag over EO en dit serum: hoewel men niet direct zou zetten EO’s "in de ogen," er is een sterke kans op een serum migreren van de wimperlijn in de ogen eenmaal toegepast. Ik heb prachtige dingen over hoe Lavender en Rosemary zweep / wenkbrauw groei kan bevorderen en ik zou het leuk vinden om deze toe te voegen aan het serum te lezen; maar ik ben bezorgd over hoe deze invloed zou hebben op de algehele gezondheid van het oog. Wat gebeurt er als spoorelementen van deze oliën in direct contact met het oog? Is het veiliger om ze helemaal overslaan? Natuurlijk wil ik dit serum zo effectief mogelijk te maken terwijl het nog steeds veilig. &# 128578;

Dit zal helpen mannen haargroei ook op hun hoofd?

Bron: wellnessmama.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + vijf =