Nee – Poo Nieuw – Verbeterd! One Green Generation

Nee - Poo Nieuw - Verbeterd! One Green Generation Mijn haar is gezonder enNee "Poo: New & Verbeterd!

Nou, mijn eerste artikel over het wassen van het haar zonder shampoo versmaad dergelijke tizzy van belang, dat ik dacht dat jullie allemaal zou kunnen genieten van een update.

Ik heb shampoo-vrij voor meer dan 5 maanden. Ik hou ervan!

 • Ik vind ik kan een afnemende hoeveelheid zuiveringszout gebruiken en nog steeds dezelfde resultaten. Ook kan ik nu gaan 4 dagen zonder wassen of spoelen, als ik mijn haar op de 4e dag.
 • Het is goedkoop: Ik ben al met behulp van dezelfde fles azijn sinds bijna het begin, en het is nog steeds 1/2 vol. Ik heb gebruikt slechts 1 klein pakket van zuiveringszout.
 • Ik hou van de manier waarop het maakt mijn haar er! Het is een diepere, meer natuurlijke en weelderige kleur.

 • Maar vooral, mijn haar is redelijk vergelijkbaar met hoe het vroeger was. Het is gewoon dat ik nu niet hoeft na te denken over het kopen van shampoo en conditioner (zuiveringszout en azijn zijn dingen die we hebben altijd rond het huis), ik heb geen zorgen te maken over wat er op mijn hoofd en in mijn lichaam. en ik ben geld te besparen.

  mijn Containers

  Er waren verschillende vragen over de containers, hoe houd ik van het krijgen van het in mijn ogen, en andere gelijkaardige punten. Dus ik dacht dat ik met jullie mijn containers te delen:

  Eén is een oude shampoo fles, de andere is een oude saladedressing fles. De truc is om in staat om de oplossing waar u het wilt, dat is de reden waarom ik gebruik maken van deze flessen met lange stelen en kleine gaatjes te krijgen. Het werkt echt goed, het is volledig natuurlijk voor mij geworden. Voor mij is dit gewoon de manier waarop haar wordt nu gewassen!

  Na het gebruik van ofwel Recept # 1 en # 2 Recept voor een tijdje, kunt u proberen met behulp van de volgende meer verdunde methode.

  Recept # 3: The Simple Method Verwaterde

  1. Gebruik een oude shampoo fles of een knijpfles van wat afwisseling (zie foto hierboven). Meng 1 deel zuiveringszout tot 6 delen water. Elke keer dat u deze oplossing te gebruiken, goed schudden om te mengen.

  2. Knijp de baking soda oplossing op uw droge hoofdhuid, dan masseer je hoofdhuid gedurende enkele seconden. (Je hoeft alleen maar je hoofdhuid, niet de rest van je haar te verzadigen.)

  3. Laat in 1-3 minuten en spoel volledig.

  4. In een oude shampoo fles of een knijpfles (zie foto hierboven), meng 1 deel organische witte azijn tot 8 delen water. U kunt essentiële oliën of kruiden toevoegen als u wilt – voeg ik 1 kaneelstokje (die duurt tot meerdere flessen van mengsel) en 1/2 t vanille (of een vanille stokje te zien in de foto hierboven). Dit maskeert de azijn geur, en laat je haar met een vage geur van kruiden.

  5. Laat op haar voor een paar seconden, daarna spoelen volledig.

  Vragen? Gedachten? Ideeën?

  Heeft u geprobeerd dit omdat ik schreef erover? Heeft u een andere methode gebruiken? Heb je geprobeerd om dit te doen in het verleden?

  Soortgelijke berichten:

  158 reacties op No "Poo: New & Verbeterd!

  Goed! In aanvulling op af of dit goed is om te doen met mijn henna, vraag ik me af of dit zou wel eens de oplossing voor het draaien mijn haar om een ​​vette slappe brij omdat ik ergens met super-hard water / vochtig klimaat verplaatst. Mijn haar voelt alleen schone voor ongeveer 8 uur nadat ik het wassen, en ik gebruikte om drydrydry haar en de hoofdhuid te hebben. Mijn haar is super recht als de jouwe, en nu krijgt vettig dus ik weet wat je bedoeld in het "vóór ‘stage om dit te doen. Ik denk dat ik kan beginnen uit te proberen dit 1x per week, want ik heb veel shampoo linksaf in de huis- mijn sis kocht me een paar bars van lush.com voor Kerstmis.

  [. ] Meer middelen, check out Fake Plastic Fish, de No Impact Project, en One Green Generation. U zult worden geïnspireerd. Mogelijk gerelateerde berichten: (automatisch gegenereerd) Mijn Shampoo [. ]

  [. ] (Het heerlijk verkort no-shampoo beweging) verduidelijkt dat de chemische stoffen in shampoo zijn eigenlijk ongezond voor je haar, en veroorzaken ze drogen [. ]

  [. ] En nam het in het werk!) 27. Elimineer chemische reinigingsmiddelen van mijn huis en mijn leven! (Ik heb geen poep gegaan … meer details te komen!) 28. Lach en glimlach meer. Genoten van dit artikel? WebsiteWordpress [. ]

  En ik ga een more..is er een significant verschil tussen het gebruik van Apple Cider Vinegar en witte azijn toe te voegen?

  Wat dacht je van rozemarijn als kruid te gebruiken? Het is vermoedelijk zeer geschikt voor het haar.

  Klinkt goed, Catherine – Ik heb een vriend die rozemarijn gebruikt – en het zit op mijn balkon – Ik moet het proberen!

  Ik ben nu op week 5 van geen shampoo … maar ik ben het vinden van dat mijn haar is een beetje saai, niet echt glanzend, en kijkt niet naar mooi als het misschien deed in week 2. Ik wil echt niet naar ga terug naar het gebruik van shampoo, maar ik mis dat glans en zachtheid, en ik ben gefrustreerd. Ik doe het BS, soms met de azijn spoelen, maar zeer spaarzaam.

  Soms is de onderste helft van mijn haar lijkt een beetje droog (ondanks het proberen om de olie naar beneden te bewegen, ondanks azijn spoeling die mijn haar vettig gemaakt) … week 2, mijn haar was zo veel beter beheersbaar. een advies weet niet zeker waarom het droog en een beetje pluizig, wat zeer ongebruikelijk is voor mijn haar …; (zou een krul te houden!) Ik?

  alleen gebruik maken van bs op de hoofdhuid (het droogt het haar) alleen gebruik maken van azijn spoeling op het haar (niet de hoofdhuid-maakt het vet) in de winter wanneer het haar lijkt extra droog ik ook Dr. Bronners (1oz soap / 8oz H2O) gebruiken ongeveer 1 theelepel voordat u uitspoelen bs op het haar niet de hoofdhuid (maakt het vettig) ik heb dit al sinds 7 december en zou nooit meer terug naar chemicaliën. Baking soda maakt ook een grote gezicht exfoliant. Nat gezicht, dip 2 vingers in frisdrank en massage face-maandelijks of tweemaandelijks!

  Ik had dezelfde ervaring. Het leek alsof ik de vette detox periode na een paar maanden van het gebruik van de BS en soms de ACV spoelen. Echter, het veranderd en nu, na een jaar, mijn haar is zeer goed aangepast en ik was het slechts twee keer per week. Soms zelfs ik vergeten wanneer ik waste het laatst, want ik heb niet gemerkt dat ik nodig heb om het te doen. Ik heb kaarsrechte, dunne Nordic haar dat gaat naar mijn schouders. Mijn advies is om daar te hangen en te experimenteren met de hoeveelheid van BS te water. Overweeg ook proberen citroensap in plaats van ACV. LJ werkt beter voor mij. )

  Jane … Ik heb soort van droog haar, want terwijl ik het gebruik van meer groen methoden ik mijn haar bleken nog steeds omdat ik geen geluk met natuurlijke lighteners om het de kleur die ik nodig te krijgen hebben gehad. Ik zeg nodig omdat ik mijn haar roze verven. Wanneer ik de ACV spoeling in de 1: 8 verhouding Ik voeg 1/4 – 1/2 theelepel honing om mijn spoelen en het helpt de controle van de kroezen en ik heb ontdekt dat ik niet moet gebruikt styling producten te houden vorm en het is super zacht en heeft een mooie glans na het föhnen. U kunt de ACV w / honing verlaten of spoel het uit (ik heb beide gedaan, maar ik laat het in als ik ben op zoek naar een stijl te houden). Ik hoop dat dit helpt. )

  zo werkt dit als een conditioner ook? of heb je nog niet eerder gebruik conditioner?

  Bakpoeder is gewoon zuiveringszout met een zuur toegevoegd (in het koken zuiveringszout zal niet reageren totdat een zuur wordt toegevoegd adn bakpoeder wordt vervangen in recepten zonder zuur). Ik neem aan dat u in plaats daarvan zou kunnen gebruik maken van de bakpoeder van zuiveringszout, maar gebruiken minder op, want het zal ertoe leiden dat uw hoofdhuid om meer vet de manier waarop citroensap of azijn zou als je dat het aantrekken van uw hoofdhuid.

  Ik weet zeker dat er zuiveringszout in China. Ik heb het gevonden in Japan. Ik deed gewoon een snelle google voor "zuiveringszout in China ‘en de eerste schakel is een forum te bespreken op waar het te vinden!

  Voor mezelf, vond ik de Japanse term en vroeg een winkelbediende. Ik weet niet waar je bent in China, maar als je een woordenboek voor het dialect, moet u in staat om hetzelfde te doen, in een snuifje.

  Ik ben in Thailand en er is Baking soda beschikbaar (geïmporteerd), maar duur. Er is de generieke bicarbonaat die heet "natriumbicarbonaat" (In de keuken sectie) en is een tiende van de prijs van de merknaam zuiveringszout.

  misschien in China kun je ook vinden in de apotheek? Ik vraag me af wat ze te vervangen door het met?

  [. ] Niet-giftig, zuinige manier om je haar te wassen zonder te kopen Shampoo en No "Poo: Nieuwe en verbeterde! (Green [.]

  Ik had net begonnen met de "geen poep" methode en ik ben erg enthousiast om te zien of het werkt voor mij als het deed voor u! Ik ene probleem gewoon, ik heb van nature erg droog haar die gemakkelijk beschadigd raakt en zijn met behulp van olijfolie als een conditioner die een paar shampoos nodig is om eruit te komen. Met de no poo methode die ik ben niet zeker wat ik kon gebruiken als alternatief voor de uit te wassen, zou zuiveringszout de truc doen. S Thanks !!

  De baking soda zou je haar meer droog … Dat is de reden waarom u alleen gebruiken op de wortels. Ik zou proberen het mengen van uw Olijfolie (Ik heb gehoord dat avocado-olie werkt goed ook) met een beetje water om het te verdunnen. Heeft u geprobeerd het ACV spoeling stel ik het met een kleine hoeveelheid honing toegevoegd.

  Ik heb geen poep geweest voor ongeveer een maand. Mijn uiteinden waren al droog en breekbaar vóór … dus ik doe het ACV spoelen, maar ik heb gevonden als ik gewoon een dubbeltje de moeite waard van olijfolie gebruiken en wrijf het in mijn handen, ik kan het werk in de uiteinden van mijn haar en gewoon gebruik maken van een warm spoelen voordat er een koud spoelen en de haren opzuigt wat het alleen maar nodig heeft. Het liet de uiteinden super zacht. Er was slechts een lichte vette gevoel, terwijl het nat was, maar dat was weg na mijn haar droog was.

  [. ] Ik lees deze blog post getiteld "geen poo ‘(tbh ik dacht dat ze het over iets anders toen ik de titel zag!) Ik dacht – rechts. [. ]

  [. ] In een paar mensen die eigenlijk de manier waarop het maakte hun haar uiterlijk en, nou ja, nieuwsgierig me was nieuwsgierig. Mijn nieuwsgierigheid waarschijnlijk zouden er zijn geëindigd. Immers, ik [. ]

  Dit is fantastisch! Ik moet dit te proberen. We stopten met behulp van reguliere shampoo een jaar geleden als gevolg van de ingrediënten in het. Ik overgestapt naar Burt’s Bees, terwijl mijn man en drie kinderen gebruik maken van Dr. Bronner’s. De Bronner’s werkt niet echt voor mij, en hoewel ik hou van de Burt’s Bees, het is duur en ik ben niet zo gek over de kwaliteit van hun producten niet meer. Koop ik een nieuw merk van Whole Foods dat ik ga proberen, maar ik hou van het idee van het maken van mijn eigen land. Ik heb op de zelfgemaakte kick onlangs, en zelfs begonnen met het maken van onze eigen tandpasta in het weekend. Bedankt voor het delen! Vrede. )

  Hou van je blog door de manier, en ik ben zeker gaan om te linken naar deze van de mijne. )

  Zorg ervoor dat de aluminium vrije baking soda gebruiken.

  Jouw reactie maakte me nieuwsgierig, dus ik keek online om te zien of de meest voorkomende merk Arm & Hammer, was aluminium vrij en ik kon geen informatie over het niet vinden.

  Dus gaf ik ze een gesprek en ze zeiden Arm & Hammer zuiveringszout aluminium is gratis – en als het niet was zou ze hebben om het lijst als een ingrediënt, omdat het intern heeft genomen.

  Sommige bakpoeder hebben aluminium in hen, maar niet zuiveringszout.

  Odd hoe deze misvatting steeds weer … Baking soda is een natuurlijk mineraal: natriumbicarbonaat, NaHCO3. NO aluminium (Al) er.

  Bakpoeder is een mengsel van ingrediënten die met elkaar reageren in aanwezigheid van warmte en / of vocht stijgende veroorzaken. Bakpoeder doet Soms bevatten aluminiumverbindingen, en aangezien aluminium een ​​toxisch mineraal, het is zeker het beste om deze te voorkomen.

  Geen zorgen met zuiveringszout, dat wel.

  ik was "geen poep" nu ongeveer 2 jaar en vind het werkt geweldig. Mijn haar is glanzend en wavier dan vroeger en de nieuwe groei (post- "geen poep ‘) lijkt in orde. Ik was eens per week in de winter en ongeveer twee keer per week in de zomer. Ik kan krijgen door met slechts een spoeling midweek als ik in een haast. Ik vind dat een Koud spoelen aan het eind van het wassen / spoelen sessie is de sleutel tot het houden van mijn haar beheersbaar. Zonder dat krijg ik meer klitten en meer breuk.

  Ik gebruik soms henna en het werkt prima. U kunt azijn gebruiken om henna zo ingesteld dat geen probleem zal zijn. Ik vond dat henna bloedde uit mijn haar voor ongeveer een week en kon gekleurd dingen als ik niet bewust van was geweest. Dat kan gewoon onvoldoende spoelen van de eerste dag zijn geweest.

  Ik probeerde dit vandaag en ik vond het geweldig, is het ok voor gekleurd haar? Dank je.

  Ik probeerde geen poep gewoon op donderdagavond met behulp van uw recepten. Ik kon niet geloven hoe mijn haar voelde op vrijdag en het is zaterdag en geen jeuk en mijn haar voelt geweldig! Ik heb schouderlang haar.

  Weet u of dit zou werken bij honden? Ik heb twee honden – Duitse Shephard (Lots of haar) en een catahoulaluipaard (kort haar). Ik zou denken dat als shampoo doet pijn aan mijn huid en haar, het zou hetzelfde doen voor de honden.

  hey Melinda..I hebben gebruik gemaakt van deze methode voor 2 maanden en dan afgedwaald terug unfortunely. Maar nu ga ik om een ​​volledige inspanning terug te keren naar mijn groene wortels en vasthouden aan te geven. Ik heb een aandoening genaamd Contact Dermantitis en heb het mijn hele leven gehad. maar ik heb net ontdekt de technichal term zoals het was de bijnaam `gevoelige skin`when ik jong was. `S hoe ik uw site gevonden vorig jaar en het belde trouw aan mij gegeven omdat u simlilar problemen hebben gehad. Ik heb altijd naar wasmiddel, shampoo, zeep, make-up, haar products..etc kijken.
  dan had ik een ernstige allergische reactie op haarkleurmiddelen (hoewel ik mijn haar te sterven voor meer dan 15 yr.s) En het heeft mijn ogen weer open !!
  Dus ik ga green..and Ik ben vast te houden. Startin met niet meer sterven mijn haar. Ik ben een vegetariër geweest voor 6 maanden. en ik ben met u 100% over het wijzigen van normaal. thanks so much voor al uw inspanning bij het verkrijgen van het woord uit!

  Angel Ik heb precies dezelfde kwestie – contact dermatitis. Mijn dermatoloog deed een test op mij en vond ongeveer 5 verschillende chemische stoffen die ik ben allergisch voor, waarvan een aantal zijn te vinden in zowat elke commerciële shampoo. Ik denk dat ik ga proberen no-poo, of een versie ervan. Opgewonden om te horen dat het werkt voor u!

  [. ] Een niet-toxisch, zuinige manier om je haar te wassen zonder het kopen shampoo en de follow-up No ‘Poo nieuw en verbeterd! [. ]

  [. ] Je gehoord over geen poep? Ondanks de enigszins ongelukkige klinkende naam, het heeft niets te maken met uw badkamer [. ]

  Mijn man en ik hou van je recepten voor het wassen van het haar en het neutraliseren van geuren met BS, maar helaas het is niet een totaal succes voor ons geweest. We gebruikten BS als deodorant, maar onze huid lijken te zijn om gevoelige; we eindigden met rode en pijnlijke oksels … Zo jammer, want het werkte als een charme! Mijn man nog steeds "wast ‘zijn haar met BS en spoelt met azijn en hij houdt ervan. Ik moest stoppen met het gebruik ervan, want mijn hoofdhuid op dezelfde manier als mijn oksels gereageerd … Ik ben echt teleurgesteld omdat ik de manier waarop mijn lucht voelde geliefd en verzorgd. Normaal gesproken is het erg droog en een beetje liveless, maar met BS het was geweldig!

  Weet je hoe ik dit probleem kan oplossen? Ik keerde terug naar shampoo omdat mijn scalp was gewoon een puinhoop, helemaal rood en droog, maar shampoo is gewoon niet goed voor mijn haar! Heeft iemand suggesties?

  Thanks a lot uit Nederland, Fleur

  Ik had een soortgelijk probleem en deed wat onderzoek (in aanvulling op mijn achtergrond in cosmetica …). Shampoo kan fungeren als een oppervlakkige onderdrukker van elke onderliggende hoofdhuid problemen. Ik was geïrriteerd, schilferige hoofdhuid aan en uit tijdens het gebruik van shampoo en het gebruik van de 1 eetlepel baking soda leek te verergeren als goed. Ik vond een aanbeveling op Aarde Clinic een spoeling van 1 deel appelazijn en 1 deel waterstofperoxide op 10 delen water. Ik heb dit een paar keer na het doen van de baking soda wassen, die ik teruggebracht tot 1 TSP en vermeden krijgen van een op de hoofdhuid. De vermindering van zuiveringszout leek het net zo schoon te maken zonder de irritatie te krijgen; Ik maakte zeker om mijn haar grondig te poetsen voor het douchen. Na 3-4 keer gebruik van de spoelen, allen hoofdhuid problemen opgelost. Nu heb ik gewoon gebruik maken van de verminderde baking soda mengsel met ofwel een ACV of kamille thee spoelen. Ik ben geneigd om dat combo elke andere tijd was ik mijn haar- de andere tijden zijn alleen water te gebruiken. Ik heb een haar cliënt met prachtige lange blonde haren die alleen maar water is gebruikt voor ongeveer 20 jaar, dus het is leuk om te zien dat sommige mensen zeer lange termijn met dit kan zijn. Niet zeker of u te maken met dezelfde problemen, maar hopelijk de informatie is nuttig om iemand.

  Ik heb een vraag over het vanilla dat u in uw recept te gebruiken. Is dat vanille-extract? Ik wil voorkomen dat de dure vanillestokjes kopen als ik het kan helpen.
  Ook is er iets anders dat ik kan toevoegen aan het mengsel om mijn haar te verlaten met een aangename geur? Ik gebruik de BS / ACV mengsel voor een tijdje nu, en ik mis de geur van shampoo. Eventuele suggesties zou geweldig zijn!

  Hallo mijn naam is Kate en ik wil echt om dit te proberen, maar ik heb al op zoek naar het en ik kan niet genoeg detail te vinden over hoe om het te doen. Ik begrijp hoe de baking soda en azijn, maar niet op hoe vaak je het gebruikt of wanneer u het niet te gebruiken heb je gewoon te spoelen gebruiken? Zodra ik erachter deze enkele vraag die ik wil echt om dit te proberen. Ik ben verhuisd naar een nieuwe plek en we hebben verschrikkelijk hard water en ik heb halflang zeer dik haar. Mijn hoofdhuid is altijd jeukende, vettig, en ik de neiging om roos hebben een dag na het wassen van niet. Help alstublieft 🙂

  Dank u voor dit bericht kunt!
  Ik getweaked het recept een beetje en voegde een beetje (heel veel) meer vanille en twee kaneel aan de azijn en zuiveringszout beide.
  Ik begon ook met vet haar, niet zeker of dit geholpen, maar mijn haar ziet er fantastisch uit op de eerste dag! En het maakt niet jeuken evenmin ruikt azijn.

  [. ] Geen Shampoo Alternative Ditching shampoo: een dirty little secret beauty Geen "Poo: New & Verbeterd! De oh-zo-belangrijke HAIR Update en natuurlijk [. ]

  dus ik heb gedaan dit recept sinds 10 september, na mijn man liet voor zijn inzet. Ik moet zeggen, mijn haar is prachtig. Ik doe 3T tot een grote slok 7-11. ja, dat veel. Ik meng het in de douche, laat het zitten, wrijf mijn hoofdhuid, spoel & doe mijn andere routines. het is mijn douche gesneden uit een 30 min tijdsbestek om een ​​10 min één. bespaart tijd, water, & geld! Ik denk niet dat vaak gebruik van azijn, maar mijn kamergenoot heeft de WEN product lijn van haar moeder. dat spul is ook geweldig, maar ik zou alleen gebruik maken van dat een keer per maand voor een extra conditioner als het is echt uitdrogen. anders dan dat, heb ik niet gebruikt shampoo sinds & ben erg blij om. hebben om te verhuizen naar een ander land betekent dat ik geen zorgen te maken over het gebruik van die ruimte voor shampoo flessen en andere overbodige items die wordt geleverd samen met het. Ik gebruik geen haarproducten, tenzij haar voor een belangrijke gebeurtenis. Ik hou van dat ik vond dit geen poep behandeling & zijn het passeren van het door aan iedereen die wil luisteren!

  Ik doe dit al voor ongeveer een maand nu. Ik heb vrij lang haar en pony. Ik heb ontdekt dat mijn haar dicht bij mijn hoofdhuid, vooral mijn pony, krijgt echt dik / zware / vettig de dag nadat ik het wassen. De lengte is prachtig en is niet meer kroes! Ik denk misschien is het omdat ik niet uit te krijgen van alle zuiveringszout, maar ik ben niet zeker. Heeft iemand anders komen over deze onderwerpen? Eventuele suggesties? Moet ik proberen de pasta methode in plaats van de twee flessen?

  Hallo
  Ik kijk ernaar uit om dit te proberen, want zelfs de organische shampoo ik kocht op de gezondheid van voedsel winkel heeft schadelijke chemicaliën in het dat niet goed voor de huid, of vis. Ik was wel nieuwsgierig naar de aluminium vrije zuiveringszout. Ik had nog nooit gehoord dat er sprake was van aluminium in, dus ik deed wat onderzoek. Hier is een website die wordt uitgelegd hoe de misvatting begonnen, want er is geen aluminium in zuiveringszout. http://www.crunchybetty.com/the-great-baking-soda-anti-hoax

  ik ben geweest "geen poep" meer dan drie en een half jaar. Mijn haar is gezonder en glanzender dan het ooit was. Het is ook culier dat is ok, maar ik zou het perfer rechter. De kleur iets donkerder en rijker vooral bij de uiteinden. Ik gebruik een warm / koud water spoelen meerdere keren per week. Dan een keer per maand zal ik een baking soda / ACV wasbeurt gebruiken en te spoelen. Ik zal vaak wrijf de uiteinden met s kleine hoeveelheid kokosolie of jojoba-olie. Er was een spenen off proces dat ik moest doormaken. Ik ben net begonnen met minder en minder shampoo en toen begon het gebruik van warm water spoelt in tussen en dan finlly stopte de shampoo geheel en is overgeschakeld naar de wekelijkse BS / ACV behandelingen die ik langzaam een ​​maand teruggebracht tot een keer. Ik zal nooit meer teruggaan.

  [. ] Had gelezen over de ‘no-poo’ methode van het handhaven van krullend haar, en deed de baking soda / appelazijn versie voor ongeveer [. ]

  Ik ben op mijn 4e dag van geen poo (ik bereid mijn haar door niet te wassen op de eerste dag, ik gebruikte BS + Azijn spoeling op de 2e dag) en ik geloof dat het zal werken voor mij. Ik was een beetje zenuwachtig omdat op mijn derde dag voelde ik me super jeuk op mijn hoofd, maar ik gewoon gespoeld met water vandaag, ingezeept het beetje vet uit mijn handen en masseerde mijn haar weer met schone handen, terwijl mijn douche staat. Nu heb ik de sloten op zoek bent naar super glanzend. Ik kan niet terug naar regualr poo gaan. Ik heb zo veel plezier met dit experiment.

  Ik ben al vrij shampoo voor een week. Ik ben een 50-jarige vrouw met een taille lengte, golvend, henna haar. Mijn huid en haar heeft de neiging droog in de winter te zijn, hoewel we een luchtbevochtiger lopen.

  Ik kocht een zwijn borstel en zijn het borstelen van mijn 100 slagen, ’s morgens en’ s avonds. Ik gebruikte BS en ACV de eerste ochtend en gisterochtend. Ik gebruikte zeer verdunde oplossing van BS en water en ACV en water. Ik heb de kleinste hoeveelheid pure kokosolie gebruikt op de uiteinden van mijn haar. Tot nu toe had ik slechts één "vettig" dag en ik denk dat zou het gevolg zijn van kokosolie overmatig gebruik zijn geweest.

  Ongewassen haar heeft een ander gevoel (in het bijzonder nat), maar het ziet er fantastisch uit. Ik heb alleen had een slechte haardag tot nu toe, dus ik zal blijven op mijn zoektocht naar zeep en "poo gratis.

  Ik ben ook bezig met zeep & lotion gratis. Ik heb met behulp van pure kokosolie te hydrateren met (zelfs mijn gezicht) en ik heb niet gebruikt zeep met uitzondering van de onderdelen heb ik te scheren. Ik gebruik Castille zeep voor die. Ik kan niet scheren zonder enige vorm van zeep of glijmiddel – mijn scheermesje ofwel geeft me scheren, of slaat over mijn huid jatten me met elkaar te slaan. Morgen zal ik proberen met behulp van de kokosolie.

  Mijn zeer droge, schilferige huid houdt het gewoon! De kokosolie heeft geen geur, Ik gebruik nog steeds deoderant, maar niemand heeft me verteld dat ik stink. Mijn man (die niets van dit experiment kent) heeft gekrabbeld over mijn zachte huid, maar geen woord gezegd over lichaamsgeur. Brachten de avond met mijn zussen in een noodsituatie met het gezin (veel knuffelen) en niemand zei iets over mij ruiken slecht.

  Ik ga geen zeep blijven en er geen "poo. Het zal interessant zijn om te zien hoe dit werkt in de zomer zoals we hebben een in de grond, chloorvrij zwembad.

  * Update naar vorige post *

  Ik smolt mijn kokosolie en maakte twee "bars" van te maken – Ik heb niets om het, gewoon pure kokosolie toe te voegen. Dit maakte het veel gemakkelijker te hanteren.

  Ik gebruikte de kokosolie voor het scheren in de douche en het werkte prachtig. Ik gebruikte het ook als je zeep zou bar – met een washandje – naar mijn gezicht en lichaam te wassen. WOW, hemels! Het enige nadeel hiervan is dat de bodem van uw bad / douche gaat glad te zijn.

  Ik had een vreemde, vette, wasachtige haardag op dinsdag dus woensdag ik vermengd twee hele rauwe eieren en mijn roots mee en ACV alleen op de uiteinden gewassen. Dingen waren veel beter.

  En zo gaat het experiment verder ….

  Ik heb no-poo al 16 jaar … love it! Als ik had haar als toen ik jong was. veel meer golf, bounce, glans, body wash … en gaan. Ik heb de borax en water met azijn spoelen ding voor een paar jaar, en vervolgens overgestapt naar coco-ban kokosolie zeep. Net vond het inzepen beter, en mijn haar voelde een beetje schoner en mooier en het was goedkoop. Toen ben ik begonnen met het maken van mijn eigen zeep en hou het nog meer. Wij bieden hier. http://home-n-stead.com/soaps/index.html. en zal binnenkort de beste shampoo / conditioner die ik ooit heb gebruikt te koop, Myshroom Soap. Niet gewoon proberen om iets te verkopen, heb ik echt hou van het zien van mensen worden vrij van giftige stoffen in hun leven en minder afhankelijk worden van het kopen van big business. maken het thuis of kopen zelfgemaakt en ondersteuning van degenen die de zorg.

  Wanneer je zegt "delen ‘in het recept bedoel je kopjes, eetlepels, etc? Bedankt!!

  Alissa, welke maatregel u gebruikt. Dus als je het maken van een grote partij, zou het 1 kopje zuiveringszout tot 6 kopjes water. Als je het maken van een kleine partij, 1 eetlepel bakpoeder 6 eetlepels water. En iets daar tussenin: wat je gebruikt als meetinstrument, vermenigvuldig x1 voor de baking soda en x6 voor het water.

  [. ], Maar ik weet dat er is sprake van een overgangsperiode zijn. Het recept dat ik besloot om te gaan met is op 1greengeneration. Het is de basis zuiveringszout recept, maar vermengd met water en zet in een douche vriendelijke fles. [. ]

  Ik begon te zoeken naar natuurlijk alternatief na het ervaren van haaruitval. Na het doen van onderzoek, toen realiseerde ik me hoe giftig deze commerciële shampoos zijn. Ik gebruik 1 eetlepel baking soda op 1 of 1 ½ kopje gedestilleerd water. Ergens, zal ik een druppel tea tree olie toe te voegen in de ACV-oplossing (1 eetlepel ACV tot 1 kopje gedestilleerd water). Maar ik gebruik maken van deze methode op de bi-wekelijkse of maandelijkse basis, omdat ik droog haar zullen ervaren voor frequent gebruik. Het is zeker een goede manier om de chemische stoffen sloot voor haar te wassen.

  laat een antwoord achter

  Bron: 1greengeneration.elementsintime.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  20 + 13 =