Once Bitten, Twice Shy (25 spelers) – Achievement – World of Warcraft

Reactie door DragonKira

Wanneer de katten naar buiten komen,
The Bats naar buiten komen om te spelen! Ja!
Timbaland’s Back!

Reactie door metak

Ik weet dat het lied sinds de release en het heeft "sommige" connecties met deze prestatie, maar het is niet over dat nummer. Als je een beetje denken, kunt u begrijpen dat, als je niet op iets wat de eerste keer, zal je dubbel voorzichtig zijn voor de tweede keer, alias Eenmaal gebeten, twee keer verlegen. Dus als je een vampier de eerste keer dat u haar te doden, zult u extra voorzichtig om geen één te zijn wanneer u gaat vermoorden haar volgende keer.

Reactie door Rokku

Net neergehaalde haar in 25, en als je sterft wanneer ze dood is (We doodde haar een halve seconde na haar Enrage) u niet de krediet te krijgen.

Ik was een melee DPS die erin slaagde om niet gebeten, ik was zo blij dat ik het harde gedeelte van deze (Uit een DPS POV) zou krijgen
Maar dat deed ik niet, en ik ben nu Emo,
Dus heel erg Emo.

Reactie door Dix3n

U moet de prestatie op het moment dat ze sterft, dus als je daarna sterft het moet niet beïnvloeden. Maar, ik heb niet krediet te krijgen voor het doden van haar als een niet-vampier zowel op 25 en 10 man. Ik ben een Heilige paladin en ik heb het gevoel dat het zou kunnen worden gerelateerd aan de Goddelijke Shield of andere manier of misschien is het gewoon echt raar alsof ik op een boot en Full House.

Reactie door Guhl

Nu is het midden in de nacht op de openbare weg
De verwarming werkt niet en het is oh zo koud
Je lookin ‘moe, je bent lookin’ een beetje te verslaan.

Reactie door Ryd3n

Ik heb deze prestatie laatste nacht op 25 samen met mijn eerste moord voor haar bemand op 25. Het lijkt mij is dit afgeluisterd op dit moment. Tijdens deze kill was ik niet veranderd in een vampier.
Ik deed voordat haar doden, terwijl u een vampier op 10 bemand.

Reactie door Drychaiswin

Verwijzing naar het boek "Een ezel stoot zich geen tweemaal op dezelfde steen" door Jennifer Rardin

Reactie door Nameless6969

Once Bitten, Twice Shy- Great White!

Reactie door Nameless6969

Het is ook een song van Great White, tijdens de jaren 80 tijdperk van de rock en metal

Reactie door JGrekk

We deden dit afgelopen nacht en het was vrij gemakkelijk om de prestatie voor iedereen te krijgen.

Het is simpel, als je nodig hebt om gebeten, blijven binnen de grote cirkel in het midden van de kamer. Zo niet, ga niet in de buurt van de cirkel.

Dps haar neer echt laag, en je kunt wegkomen met het krijgen van 16 mensen gebeten. Als je dat niet veel nodig, kunnen spelers MC’d krijgen en nog steeds krediet voor de prestatie. Dus als je 12 bijvoorbeeld nodig hebt, moet je 8 vampieren bijten alleen nog 4, terwijl de 4 die geen hap uit zou moeten krijgen zal gewoon MC’d en rondrennen. We waren niet zeker of MC’d doelen krediet zou krijgen als ze al waren gedood, zodat ze niet te doden. Je moet niet anyways nodig is.

Ook, vergeet niet over de tanks 🙂 ofwel bijten zowel aan het eind of slechts één bijten. U hebt een te dreiging te houden, en de debuff zakt wat dreiging die je hebt.

Reactie door Kalyssa

Het lijkt wel of om gebeten, moet je mensen omkopen en iets te zeggen "500g aan wie me bijt" (Vloerplaten tenminste). Dat is wat ik ga doen, omdat het is al weken en nog steeds hebben deze niet gekregen. Is het zo moeilijk om iemand te helpen?

Reactie door Chocomoose

Waarom zijn er geen tactiek over hoe dit diagram de te krijgen?

Reactie door zamboodled

Zal die ooit is tanken dit altijd gebeten? (Niemand ooit bijt me als dps dus denk aan het proberen om de tank in plaats daarvan)

Reactie door RiftWalker

Ok, ik deed dit achevment vorige week, was ik de eerste die worden gebeten / gegoten de ban door de baas, en ik moest worden gebeten voor dat deel van de achevment en wat ik moet weten, doe ik moet worden MCed een vampier als de baas gaat sterven, omdat ik werd gebeten en toch heb ik niet de gebeten deel van de achevment krijgen. Of moet ik gewoon de baas te doden als ik een vampier vlak voor MCed?

Reactie door Vesiel

Net deed de gebeten deel van deze prestatie. Ik werd gebeten, kreeg MCed, en overleed kort voor de baas werd gedood en ik heb nog steeds krediet. Wilde een aantal van u op uw gemak die zijn nerveus over het krijgen van gebeten te zetten.

Reactie door Aquissya

Ik deed dit op 25-man normaal met 3 niveau 90s (ret pally, Destro slot, en mij, de bestrijding van malafide) tijdens de patch 5.4.2 en ik grotendeels dacht dat het uit mezelf dus hier is wat ik deed:

In de eerste plaats om de prestatie te krijgen, moet je niet een vampier eenmalige geworden en uitgegroeid tot een vampier een andere tijd (het duurt twee weken minimum). Niet steeds een vampier is eenvoudig, gewoon branden de baas naar beneden. Met het oog op een vampier te worden moet je worden gebeten door de baas. Net wordt gebeten, maar telt niet mee voor het bereiken.

Slechts één persoon zal worden gebeten en het kostte ons een tijdje om erachter te komen dit te bereiken, dus ik kan bevestigen dat de persoon die gebeten wordt is willekeurig. Het gebeurt in de eerste paar seconden van de strijd en lijkt niet meer gebeuren vanuit mijn ervaring. Wanneer je gebeten, krijg je een minuut lang debuff. Na de minuut is verstreken word je een vampier. Je hebt een korte tijd (niet precies, maar ongeveer 10 seconden) aan iemand anders te bijten met uw eerste actieknop of je sterft. Als je sterft je zult nog steeds krediet krijgen voor het bereiken.

Mij ​​en een guildie (de paladin) nodig is om de prestatie en andere DPS (het slot) kwam om te helpen. Op de tijd dat we het, kreeg de paladin gebeten, we DPS’ed de baas tot ongeveer 20% en daarna beet hij me nadat hij een vampier. We stopten DPS (Ik trok mijn vergif, geen punten, etc.) voor de volgende minuut totdat ik een vampier werd. Ik beet op het slot om te overleven en we nuked de laatste 20% van de gezondheid bazen. Zowel mij en de paladin kreeg krediet voor steeds een vampier op de prestatie en het slot kreeg krediet voor niet steeds een vampier.

Ik moet er ook rekening mee dat ik al gebeten op mijn heilige paladin en neergehaalde haar deze week op een andere run (25 Heroic) zonder te worden gebeten en heeft geen krediet krijgen. Iedereen in de groep kreeg krediet voor niet steeds een vampier. Ik opende een ticket, maar sloot hem nu dat ik de prestatie. Een paar andere mensen op het web is het melden van problemen met paladijnen krijgen krediet voor deze prestatie, en voor het niet steeds een vampier in het bijzonder. Ik denk dat dit is vermeldenswaard.

EDIT: Blijkbaar is de baas bijt de derde persoon in de dreiging meter. Ik heb dit niet persoonlijk bevestigd.

Reactie door grim5000

net haar vandaag gedood met 3 personen op 25H, beet ze een persoon, die persoon beet me en toen beet ik de 3e persoon

alle 3 van ons heeft het resultaat. je hoeft niet naar het punt waar je moet bijten om krediet te krijgen te bereiken. je hoeft alleen te worden gebeten

Reactie door Principaladn

Gewoon solo de "Do not get gebeten" deel op mijn 90 paladin Ret op 25 man normaal. Ik gebruikte Handige Wikky’s Whistle te roepen Handige Wikky op de plaats waar ik wilde de baas DPS. Ik wilde niet praten met Wikky want ik wilde hem te blijven hangen. DBM heeft een timer voor de beet. Toen waren er ongeveer 4 seconden voordat ik ging gebeten, Kwam ik Divine Shield en ze beet Wikky plaats. Van daar, ik verbrand gewoon de baas.

Rust in vrede, Wikky.

Reactie door Faerdin

Sjamanen kunnen solo Once Bitten, Twice Shy (25 spelers). De tweede helft van deze prestatie is vrij eenvoudig. Net blast beneden Blood Queen Lana’thel en je zult Essentie van het Bloed Koningin krijgt in een zeer vroeg stadium in de strijd. Al uw aanvallende cooldowns moet worden wanneer dit gebeurt, en ze zal dood zijn in seconden. In dit stadium van het spel, zal je geen zorgen te maken over de bijtende component van de debuff.

Het probleem voor mij kwam met de eerste helft: het verslaan van Lana’thel zonder dat ze een vampier. Spec in Primal Elementalist en gebruiken om de strijd te beginnen. LAAT DE AARDE ELEMENTAL AGGRO HAAR EN NIET TE VALLEN LANA’THEL jezelf. Dit zorgt ervoor dat ze om prioriteiten te stellen u voor de Essentie van het Bloed Koningin en ofwel verdien je nog een week wachten op de realisatie of de dood. Zodra ze zegt "Weet mijn honger!" u bent in de heldere en kan blast haar neer.

Reactie door Zhargo

Net in geslaagd om solo de hardere deel van de prestatie (niet wordt gebeten) 25 man in 6.0 als Frost DK. Pak een Plague Wetenschapper met behulp van Controle Undead en bestel hem om de baas te vallen, niet een aanval op de baas of ze je bijten in plaats van de wetenschapper. Zodra ze zegt "Weet mijn honger" en je hoeft niet de debuff gewoon barsten haar neer!

Reactie door kardanis

Ik ben behoorlijk in de war met de "gebeten" deel van de prestatie. Ik heb het op mijn genezer zonder daadwerkelijk gebeten door iedereen. We hadden een kleine groep van zes en volgde de gemeenschappelijke strategie van bijten een volk dat een deel van de prestatie nodig. Om een ​​of andere reden dat ik was niet eens een keer gebeten (Ik zweer dat ik niet heb een speciale bar) en ik kreeg krediet. Ik ben benieuwd of genezers kan krijgen dit deel van de prestatie worden gecrediteerd voor een andere mensen in de groep. Kan iemand kan bevestigen of te verduidelijken dit?

Reactie door Hampsterr

Ik slaagde erin om solo de vampier deel van dit als een vorst mage op 25p Heroic. Ik heb haar naar beneden tot ongeveer 5% en net voor de debuff droegen off dook ik spiegelbeelden en zorgde ervoor dat mijn huisdier elementaire was haar aanvallen.

Reactie door HealswithFeels

Kan bevestigen alles wat je nodig hebt is ‘Essentie van de Blood Queen ‘ tot ‘uitgegroeid tot een vampier ‘- Als je eenmaal hebt de debuff haar te doden en je krijgt krediet voor het zijn een vampier!

Reactie door behunter

Gewoon solo niet gebeten als een jager. Overgeschakeld naar beest meesterschap. Ik weet niet of dit nodig was, maar ik heb geen een huisdier te gebruiken in mm en ik iets nodig om de tank haar weg van mij. Als ze begint aan de vaardigheid (echt nuttig om dodelijke baas mods voor deze hebben), veinzen dood (camouflage werkt zo goed, zoals ik ontdekte, omdat ik nodig had om een ​​eerdere poging te beëindigen en veinzen was nog op cooldown toen ze cast vampier beet) . Ik heb nooit de debuff, en ik zag haar nooit opnieuw te proberen de mogelijkheid, eindigde de strijd en heeft het resultaat.

Reactie door dagertha

Soloable als tovenaar voor beide delen van de te bereiken, voor het niet krijgen wat u moet laten uw huisdier te doden zonder dat je aanvalt of trek je aggro.

Reactie door Terpentijn

Een woord aan wijs. om deze prestatie te krijgen, zal het u twee lock-out periodes nemen. Je kunt niet solo deze baas op 25 man en niet gebeten en vul deze vervolgens op een ander personage (25 man) als een vampier en krijgt krediet voor de prestatie. Dus, je moet deze prestatie te verdienen op een teken. Zodra u het te verdienen, is het tellen voor andere karakters op uw account voor de meta prestatie.

Reactie door DELDarkblizzard1

Goed advies is dat je hoeft alleen te worden omgevormd tot een Vampire eenmaal om de prestatie voor Gebeten krijgen.

Reactie door WarNikolai

solo de "zonder gebeten" deel met een 635 woede krijger. Doodde haar in 5 seconden. Roekeloosheid, Berserker woede, woedt klap, wilde staking, uit te voeren aaaaaand zijn gedaan.

Maar ik weet het Gebeten deel. Ik las dat u een tweede aggro persoon nodig om gebeten en cant worden solo, is dit recht?

Reactie door anvert

Ik had moeite om het te doen "niet gebeten" deel op mijn pastoor, had ik niet genoeg dps haar platbranden in de eerste 15 seconden. Ik volgde Xipherian’s richting en het werkte perfect!

Hoe solo dit als een priester – een talent is de sleutel hier Spectral Guise.
Stuur in de Shadowfiend om de strijd te beginnen, hoewel ik een upgrade naar de Mindbender om ervoor te zorgen dat het zou lang genoeg duren.
Activeer spectrale mom een ​​paar seconden voordat de beet (Net na 10 seconden in – gemakkelijker met DBM om te zien wanneer beet zal worden uitgebracht) als alles goed gaat dan moet je niet zijn gebeten en je hebt veel meer tijd om haar te doden, die was geweldig voor mijn priester als mijn dps was gewoon niet snijden om haar naar beneden te krijgen, terwijl gebeten.

Reactie door unheardstingray

kan solo als een jager (i was BM op het moment) stuur uw huisdier in blazen beastial verschijning en stampeade, dan schijnbeweging de dood tot ze vreest dan laat los op haar.

terwijl zwakke death’d ze gewoon zorgen dat u een vampier.

Reactie door tkvtoons

Ik was eindelijk in staat om solo de "niet gebeten" een deel van de prestatie van vandaag op mijn Tauren Druid Feral (ilvl 602 voor degenen die nieuwsgierig bent). Natuurlijk heb ik niet check mijn raid problemen voordat zij zich en was erg in de war toen ze stierf zo snel – bezig met haar op 10 in plaats van 25-man. whoops! Ik denk dat ik moet wachten nog een week voor mijn mount.

Hoe dan ook, hier is hoe ik het deed:

 1. U krijgt een Barov Lumberjack beller of soortgelijke trinket die volgelingen oproept nodig. Ik gebruikte de Barov Lumberjack Caller omdat het oproept 5 minions en ik dacht meer lichamen zou het beste zijn om te voorkomen dat je gebeten.
 2. Spec in Incarnation: Koning van de Wildernis van de in-combat stealth.
 3. Rust uw trinket en maak een knop voor het zo u niet hoeft te knoeien met het karakter venster.
 4. Engage Blood-Queen Lana’thel door terloops een wandeling langs haar (haar niet HIT).
 5. Kite en haar niet geraakt tijdens het kijken naar een countdown timer voor haar beet. Ik gebruik Deadly Boss Mods. Ze zal bijten na 15 seconden nadat hij werd aggroed.
 6. Met Bloed-Queen Lana’thel geselecteerd, pop uw trinket bij 2 tot 3 seconden voordat de beet. Je nodig hebt om het dicht te snijden zodat ze niet al je minions voordat de beet doden.
 7. Direct na het knallen van de trinket gebruik Menswording: King of the Jungle en meteen stealth – je moet verhulde voordat de beet gebeurt.
 8. Als alles goed gaat, moet een van je minions de een gebeten te zijn en je bent nu vrij om haar te doden zonder de vampier debuff.

Ik hoop dat dit helpt elke druïden die zijn worstelen met dit deel van de prestatie. Veel succes en veel plezier!

Reactie door Brutzel

Net ontdekt dat als een mage het niet gebeten deel is nu gemakkelijk soloable zonder barsten schade. 2-3 seconden voordat ze bijt, gebruik je Ice Block en je zal niet de essentie van het Bloed Koningin krijgen. dan nuke haar neer. Net ontdekt dat uit, kon niet deze truc overal vinden.

Reactie door Syllba

Om de ‘niet gebeten’ rol als een Night Elf druïde (ik was evenwicht, maar ik denk dat het zou zo wilde werken) Ik spec”d van inwerkingtreding van de natuur te krijgen. Kwam ik een lading om de strijd te trekken, dan wachtte

10 seconden om de komende twee blazen, en vervolgens gebruikt Shadowmeld. Ze probeerde een van de treants bijten, en toen stierf het. Vanaf daar heb ik gewoon haar vermoord, en ze niet proberen opnieuw te bijten.

Ziet eruit als een soort of huisdier of opgeroepen schepsel / voogd en een bedreiging daling zal het lukken.

Reactie door t0lkien1

Kan het bovenstaande bericht te bevestigen. De eerste (en nog veel harder) deel van deze prestatie – dat wil zeggen niet wordt gebeten – is soloable als Night Elf Druid in 6.0.3. De gedetailleerde strat is als volgt:

 1. Zorg ervoor dat je hebt Force of Nature getalenteerde (je moet je Treants)
 2. Het helpt om een ​​timer via DBM (/ dbm timer 15 OnceBitten) te maken, maar het is niet nodig. Het belangrijkste is dat ze bijt rond de 18 tweede merk.
 3. Richt de baas, en trek met kracht van de natuur. Begin uw timer als je die hebt. De baas zal uw Treant aanvallen. Wacht een paar seconden en dan roepen een ander (in het geval dat ze doodt de eerste). Loop weg en aan de zijkant.
 4. Op ongeveer 15 seconden, maar het kan elk moment nadat u de tweede Treant opgeroepen, raakte Shadow Meld en wacht op de "Voel mijn honger" of een soortgelijke melding om aan te geven dat ze heeft gebeten het Treant.
 5. Dood haar, als ze haar beet aanval niet opnieuw zal gebruiken.
 6. Winst!

Dat is het. Het kostte me twee weken, veel pogingen, en een flink aantal sterfgevallen om dit uit.

Reactie door ExamanteD

Zoals 6.0.3 Soloable als Paladin gemaakt.
Gewoon pop Bubble toen ze dicht bij het bijten.
Dan zal ze schreeuwen en je kunt barsten haar neer vanaf dat moment.

Reactie door Jouroujes

Gewoon solo de "geen vampier" deel van deze met een ret paly. Net cast uw Zegening van bescherming min of meer voordat ze zet de debuff (Essentie van het bloed koningin) op u. Misschien zal het enige tijd om de juiste timing te nemen, maar het heeft gewerkt voor mij 🙂

Reactie door Lightless123

Solo’d moeilijk te bereiken (niet gebeten) op 25 Man Heroic met BM Monk (kan worden gedaan met elke monnik en op elke moeilijkheidsgraad) 631 ilvl op het moment van doden.

1. haar niet deel te nemen, selecteert talent Roep Xuen, de Witte Tijger.
2. Target haar en cast Invoke Xuen, nog steeds niet aanvallen.
3. Terwijl Xuen aanvalt, ik gegoten Ox Statues om veilig te zijn en volledig te houden dreiging van me af. Bleef gieten ze op CD totdat Xuen verdwijnt dan verloofd ik.
4. Burn haar naar beneden, zal ze schaduwen werpen, maar zal niet meer bijten. Makkelijk saus op 25H ik neem nog gemakkelijker op andere moeilijkheden.

Reactie door nrgz

Vond een goede manier als een elementaire zeem. Laat je earth elemental en stuur het aan te vallen. Wacht 30 seconden ish dan drop je totems en barstte de baas. pop dan in ghost wolf en kite de baas (goed weglopen) in de kamer rond. Zo nu en dan de baas stopt te schreeuwen dus dan vernieuw je vlam shock en verschroeiende totem. Als baas loopt naar midden drop je tremor totem om de angst te vermijden en barstte de baas naar beneden. Pop terug in wolf en herhaal.

Misschien een paar minuten duren, maar met een beetje geluk je weg te blijven van de baas en niet gebeten 🙂

Reactie door Manniala

Nou echt makkelijk NIET om gebeten nu een dag, tenminste als je echt een soort van huisdier, jager, slot. laat het huisdier aanval eerste, doen NIET dps helemaal niet, wachten tot uw huisdier gebeten, haar toenmalige nagel aan de muur.

Reactie door ZeroFighter

Dit is echt gemakkelijk om solo met een jager, nuke haar voor een paar seconden en dan gebruiken veinst Dood en laat uw huisdier doet de rest. Ik beveel bm.

Reactie door gamidron

Als een Death Knight die nooit onheilig en te lui is geweest om over te schakelen naar onheilige voor 1 prestatie, kunt u uw Control Undead te gebruiken op een Undead Scientist. Laat de wetenschapper de aanval van de baas en hem gebeten, dan draaien in en eindig haar af met de toegevoegde pest stroom buff van de wetenschapper voor 100% meer schade (:

Reactie door zoero

Ik weet niet of het is hier al gezegd, maar u kunt solo dit als een paladin. Ik deed mijn enkel en alles wat ik deed was de strijd op de top van haar te beginnen zonder dat de afstand tussen ons en pop goddelijke schild rond de tijd dat ze doet de vampier aanval. Het kost wat timing, maar na dit te doen elke week in verschillende personages krijg je onder de knie. Niet een optimale manier om het te doen, maar het is een optie voor iemand die doesnt hebben iedereen om hen te helpen met deze prestatie.

Reactie door Soupguy

voltooide de "niet gebeten" deel als een ijs mage met DBM. In eerste instantie heb ik geprobeerd om te wachten op de beet en sloeg onzichtbaarheid om eventuele aggro laten vallen nadat mijn huisdier aanval, maar dat het resetten van de inval. De tweede keer dat ik probeerde het, ik viel met mijn huisdier en 2 seconde voordat ze beet, gebruikte ik ijsblok. Gemakkelijk brandde haar neer daarna en kreeg krediet.

Reactie door torque6

Ik ben een druïde trol en zat vast in deze prestatie voor weken. Geprobeerd verschillende reacties hier met het krijgen van de treant eerst aggro, maar aangezien ik niet kan vervagen / Vanish (geen raciale vermogen), altijd krijg ik gebeten.

Dus ik een versnelling hoger schakelen om ilvl 695. Pot een Draenic Agility Potion (van AH), pop al mijn cd’s en was in staat om langs haar in 10 seconden. Ik had ook eten buff en een ICC-raid buff (de toekenning van 30% dmg) denk ik.

Reactie door Shadowsofme

Het is een mooie titel van hard rock band. Great White – Once Bitten Twice Shy.
Hail Heavy Metal

Reactie door pdavidson

een notitie maken, misschien omdat squash, maar je bijt veel eerder dan 15 seconden als hier genoemd. Ik ben gear level 714, het doen van een gemiddelde van 800.000 dps en werd gebeten vóór haar Downing. Ik had haar dood rond de 8 tweede merk.

Reactie door wscott2420

Reactie door whiplash308

Kan bevestigen dat dit solo-staat met een schaduw priester, op Heroic 25-man, MET Spectral Guise. Vlak voordat ze op het punt om haar Essentie van het bloed Koningin pop. cast uw Spectral Guise. Als dit juist getimed, moet DBM zeggen dat het was gericht op uw karakter, maar in werkelijkheid was het op je afbeelding. Begin spreuken onmiddellijk nadat u het uit, en vallen haar. Boom, geen vampier bijt voor u.

Reactie door TamaraDemowa

Het is mogelijk om haar nuke zonder dat ze een vampier – en ik ben nog niet zeker of het was mechanica, mijn geluk of gewoon een bug oO

Net solo dit als Feral Druid in de 25H mode – geen contacten, maar barstte haar zo snel, want het is mogelijk, zodat ze me niet bijten.

Reactie door Macondor

Had moeite uitzoeken hoe het te doen "krijgen gebeten deel". Ik dacht dat ik moest wachten tot de actiebalk gewijzigd voordat je haar kon nuke naar beneden. Probleem met dat is dat wanneer de actiebalk verandert, alles wat je kunt doen is bijten een andere speler, die je niet kunt doen als solo your’e. In plaats daarvan, je hoeft alleen haar nuke nadat ze je bijt, maar voordat je action bar veranderingen. Duurt slechts enkele seconden zodra dat gebeurt.

Reactie door Miksoko

Voor iedereen die op zoek is om gewoon haar te verbranden, het is ongeveer 200k (ICC) dps. Merk op dat dit vergelijkbaar 70-90k barsten in WoD schade. Anders, je gaat te hebben om een ​​van de andere hierboven genoemde methoden te gebruiken.

Reactie door Magmarrax

Heeft de manier waarop zij kiest de beet doel veranderd? Ik heb meerdere keren op mijn Unholy DK geprobeerd met het huisdier uit de waterspuwer uit, leger van de doden uit, zonder haar ook maar een keer raken, en ze bijt me elke keer weer.

Reactie door drelicharcz

Ik solo dit als een iLevel 835 ret paladin en ik geloof dat een ieder op het niveau van 110 met een aantal elementaire spullen het zo goed kan doen

Once Bitten, Twice Shy (25 spelers)
Bron: www.wowhead.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − twee =