Parent Green Card

Parent Green Card proces en de verwerking, de

Parent Green Card en Immigratie Application
voor vader US Citizen of moeder, en doe het zelf pakket

Een Verenigde Staten burger die ten minste 21 jaar oud kunnen zich aanmelden voor of “sponsor” zijn of haar ouders Green Card aanvraag voor permanente bewoning in de VS, en er is geen jaarlijkse immigratie visa nummer limiet voor de vader van een Amerikaanse burger en / of moeder immigratie. De ouders van de Amerikaanse burgers komen in aanmerking voor de Amerikaanse Green Card als naaste verwanten.

De ouders van de Amerikaanse burgers in aanmerking komen voor een permanente verblijfsstatus als naaste verwanten, maar alleen als de Amerikaanse burger is 21 jaar ouder. Eén ding wijzen is dat de vader-in-law en moeder-in-law van een Amerikaanse burger niet "ouders" van de Amerikaanse burger voor immigratie doeleinden. De "naaste verwanten" van een Amerikaanse burger, met inbegrip van ouders, echtgenoten, weduwen en kinderen van een Amerikaanse burger (kinderen die ongehuwd zijn en jonger dan 21 jaar), kunnen emigreren naar de Verenigde Staten zonder dat zij worden onderworpen aan een visum numerieke beperkingen.


Naaste verwanten kunnen emigreren naar de Verenigde Staten op een familie op basis van petitie. Dit is de meest aantrekkelijke categorie, want er is geen beperking aan het aantal immigranten die onder deze categorie kunnen in aanmerking komen en, in de meeste gevallen een visum nummers zijn direct beschikbaar voor deze mensen toe te passen voor legale permanente verblijfsvergunning.

Ouders, in tegenstelling tot de broers en zussen, worden door de USCIS als directe familieleden van Amerikaanse burgers. Dit betekent dat ouders krijgen voorrang. Echter, voordat de groene kaart wordt gestart, de Amerikaanse burgers moeten voldoende inkomen of vermogen om hun ouders te ondersteunen. De USCIS zal de inkomsten rekening te houden bij het verlenen van groene kaarten aan de ouders.

Kinderen kunnen krijgen groene kaarten voor hun ouders, zolang zij ten minste 21 jaar oud. In feite zijn veel mensen, zoals ouders, worden permanente bewoners door middel van familieleden. Er is geen jaarlijkse visum nummer limiet voor een Amerikaanse burger ouder immigratie. = Gt ;.

Het is belangrijk dat mensen weten wat familieleden ze zouden kunnen permanent de Verenigde Staten te bewerkstelligen. Het Amerikaanse permanente bewoners mogen niet van hun ouders of broers en zussen te sponsoren voor een Green Card. Alleen de Amerikaanse burgers kunnen doen. Echter, zelfs de Amerikaanse burgers niet broers en zussen naar de Verenigde Staten te brengen zonder een langere wachttijd.

De ouders van de Amerikaanse burgers worden beschouwd als "naaste verwanten" en zijn niet onderworpen aan numerieke beperkingen. Zij moeten enkel wachten op de benodigde papieren verwerking. Dit omvat de I-130 formulier in de onmiddellijke relatieve categorie en consulaire verwerking voor immigrant visum, indien de ouder in het buitenland. Als bovenliggende Amerikaanse burgers toevallig in de Verenigde Staten is, kan het mogelijk zijn om de vorm I-130 en I-485 Form bestand tegelijk, en het verkrijgen duurzaam in de U.S.

De situatie voor siblings (broers en zussen) echter heel anders. Ze moeten jaren wachten voordat de Priority Data in de categorie broer of zus van een familie op basis van de vierde voorkeur huidige geworden. Immigratie voordelen zijn alleen beschikbaar als de datum van voorrang actueel. Het visum data op het Visa Bulletin van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken worden maandelijks bijgewerkt, meestal rond de 10e van elke maand.

De Verenigde Staten bevordert eenheid van het gezin en maakt de Amerikaanse burgers om een ​​verzoekschrift voor bepaalde familieleden te komen wonen permanent in de Verenigde Staten. Dit omvat de Amerikaanse burgers’s moeder en vader. Met het oog op een immigrant petitie voor je ouders, moet u een Amerikaans staatsburger zijn en moet je minstens 21 jaar oud zijn. Als u een wettige permanente ingezetene, u niet in aanmerking om uw ouder voor de Amerikaanse Green Card te sponsoren.

Ook moet de Amerikaanse burger die woonachtig zijn in de Verenigde Staten en bereid zijn om financieel sponsor van de ouders voor een periode van maximaal tien jaar. Als het kind niet over de financiële middelen beschikt om de ouder te sponsoren, kan een familielid of vriend te helpen met de financiële sponsoring. Een Green Card voor ouders van legale permanente verblijfsvergunning niet beschikbaar is; een groene kaart kan niet worden verkregen voor de ouder van een Green Card houder tot het kind neemt de eed van het Amerikaanse staatsburgerschap. = Gt ;.

De USCIS moet een immigrant visum toepassing die u bestand voor je vader en / of moeder te keuren. Als je ouder is buiten de Verenigde Staten, zullen je ouders hiervan een melding om te gaan naar de lokale Amerikaanse consulaat de aanvraag verwerking te voltooien voor een immigrant visum. Als je vader of moeder is legaal in de VS, kan je vader of moeder van toepassing zijn op zijn of haar immigrant status van een rechtmatige Amerikaanse permanente verblijfsvergunning aan te passen.

Een legale immigrant is een vreemdeling aan wie het voorrecht van het leven en permanent werken in de Verenigde Staten heeft verleend. Er is een proces in twee stappen voor je ouders om een ​​legale immigrant te worden. De eerste stap is de "immigrant Petitie" waaruit blijkt dat een in aanmerking komende relatie bestaat tussen de opdrachtgever en de buitenlandse ouder. De USCIS moet een immigrant visum petitie (formulier I-130) die u ingediend voor je ouders goed te keuren.

De tweede stap is de aanvraag voor de Green Card. Als je ouder is buiten de Verenigde Staten, zullen je ouders hiervan een melding om te gaan naar de lokale Amerikaanse consulaat met de verwerking te voltooien voor een immigrant visum. Als je ouder is in de Verenigde Staten kan hij of zij van toepassing zijn op zijn of haar status wettige permanente inwoner met behulp van de Form I-485 aan te passen.

De toepassing is afhankelijk van de vraag of de vreemde ouder binnen of buiten de Verenigde Staten. Indien de vreemdeling ouder is nu al binnen de Verenigde Staten in een niet-immigrant status kan de Amerikaanse burger een immigratie petitie (formulier I-130) bestand, en de ouder kan een verzoek om de status van permanente verblijfsvergunning (I-485) in de aan te passen bestand dezelfde tijd. Indien de vreemdeling ouder is buiten de Verenigde Staten, moeten de VS burger een immigratie petitie (formulier I-130) in te dienen, en vragen dat USCIS de hoogte van een Amerikaans consulaat in het land waar de ouder leeft om te gaan door middel van een consulaat proces.

Er zijn twee scenario’s voor ouders van Amerikaanse burgers toe te passen voor immigratie, het eerste scenario is dat de vreemdeling ouder is al in de Verenigde Staten in een niet-immigrant status of voorwaardelijke vrijlating. In dit geval kan de Amerikaanse burger een immigratie petitie (formulier I-130) aan de Amerikaanse Citizenship and Immigration Services (USCIS) dossier voor de ouder en de ouder kan een verzoek om de status aan te passen aan permanente verblijfsvergunning (Form I-485-bestand – toepassing op Registreer permanente verblijfsvergunning of om status aan te passen) op hetzelfde moment. De ouder hoeft niet te wachten tot de immigrant visumnummer aan de huidige geworden, voordat hij of zij van toepassing kunnen zijn aan te passen aan permanente verblijfsvergunning. Dit betekent dat u kunt indienen Form I-130 en Form I-485 gelijktijdig voor je ouders op hetzelfde moment om het proces te versnellen. = Gt ;.

Als een Amerikaanse burger, moet je bereid zijn om te bewijzen dat u voldoet aan de inkomenseis van een sponsor. Als je ouder heeft voor een immigrant visum interview met een consulair ambtenaar in het buitenland gepland, of wanneer je ouder is op het punt om een ​​aanvraag in te dienen voor de aanpassing aan een permanente verblijfsvergunning (Form I-485), moet u een I-864 beëdigde verklaring te voltooien Ondersteuning.

De USCIS Form I-864 – Affidavit of Support is vereist voor een familie gesponsord immigratie. Een beëdigde verklaring van ondersteuning is een garantie voor de Amerikaanse overheid dat een immigrant geen openbare heffing zal worden. De verklaring kan worden aangeboden door de petitie sponsor of iemand die financiële steun kunnen bieden aan de immigrant in het geval dat dergelijke hulp nodig zou zijn.

Alle indieners, ongeacht of zij al dan niet wonen of werken in de VS sinds de afgelopen drie jaar, moet een notariële Form I-864, Affidavit of Support in te dienen, voor de begunstigden van de verzoekschriften. De bepaling van een mogelijk openbaar heffing moet worden gemaakt in alle gevallen. Een openbare lading wordt gedefinieerd als iemand die zichzelf niet kunnen ondersteunen en kan dus betrouwbaar over de aangenomen land te worden – de Verenigde Staten.

De eerste stap bij het aanvragen van een immigrant visum voor de Verenigde Staten burger (indiener) naar een immigrant visum petitie bestand naar USCIS. Elke persoon immigranten uit vereist zal zijn om een ​​biografische gegevens in te vullen. De afspraak voor het visum interview en medisch onderzoek zal worden gepland.

De Unit Immigrant Visa op de Amerikaanse ambassade of het consulaat zal de aanvraag voor een immigrant visum te verwerken. Hoewel er geen zekerheid kan worden gegeven over de benoeming datum van een visum interview, moet de vreemdeling aanvrager voor te bereiden op deze aanstelling en de voor de visumaanvraag documenten te verkrijgen. Wanneer de vreemdeling aanvrager alle vereiste documenten heeft verkregen en worden voorbereid op het interview, moet hij of zij de Amerikaanse ambassade of het consulaat melden. = Gt ;.

Begrijp de familie-gebaseerde ouder Green Card petitie eisen en de nodige bewijzen van de Frequent Asked Questions, ouder Green Card applicatie-eisen van de Amerikaanse burger, immigrant visa procedures en criteria, USCIS visa proces en de verwerking, de bewijsstukken voor de ouders Amerikaanse burger, en onze compleet Do-It-Yourself Package. = Gt ;.

Antwoorden op vragen van de Green Card aanvraag voor de ouders Amerikaanse burger door onze helpdesk, waaronder de Amerikaanse burger ouder immigratie visumaanvraag, Green Card eisen en bewijsstukken, en andere kwesties immigratie verband. = Gt ;.

Om de ouders van een Amerikaanse burger om te emigreren naar de Verenigde Staten te helpen, bieden wij een hoge kwaliteit en case-bewezen "Compleet Do-It-Yourself Pakket van Green Card Aanvraag voor Parent US Citizen’s." In dit pakket, laten wij u weten de vereiste ouder aanvraagdocumenten, bewijs, procedures, monsters van het verzoekschrift begeleidende brief, monsters van de vereiste formulieren en de toepassing checklist.

We bieden ook gedetailleerde uitleg van de ouder immigrant visumaanvraag interview proces, en veel aanverwante zaken. Alle benodigde immigratie aanvraagformulieren en optionele formulieren zijn opgenomen in het pakket. = Gt ;.

Bron: www.greencardfamily.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =